2011-05-28, 14:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja mama zrobiła zamieszanie na Facebooku!
Cytat:
Napisane przez Negadir
czesc, mam problem. Mam konto na facebooku a moja mama zna do niego haslo bo po prostu czasem sobie cos tam ogląda. Ostatnio powiedzialam jej ze gadalam z takim chlopakiem i ze on mi sie podoba a dzisiaj rano moja mama bez mojej zgody wyslala mu jakies serduszka na profil i powiedziala mi o tym po czasie. Wgl zrobila mi siare bo chlopak pomysli ze jestem jakas dziwna ze wysylam mu serduszka jakies i sie narzucam :/ ja jej powiedzialam ze jestem zla o to ze bez mojej zgody robi takie numery a ona jeszcze sie na mnie obrazila jakbym to ja byla winna :/ wiem ze glupia sytuacja, zamieszanie itd. ale jestem wsciekla! ten chlopak mi sie podoba a przez moją mama jeszcze sie zrazi do mnie, ze mu wysylam cos i ze jestem jakims natretem :/
Co mam robic? mam nadzieje ze sie nei przestraszy, ale wiem ze juz widzialm to bo byl na facebooku. Ja pomyslalam ze moge zrobic tak:
1. napisac mu ze ktos sie wlamal na moje konto i ze to nieporozumienie
2. olac to i nic nie pisac....:/
nie wiem co robic, moze wy sie wypowiecie na ten temat?
|
O mój boże...
Po 1. czemu ktoś ma dostęp do Twojego hasła Mama jak chce się bawić w fejsbuka niech sobie sama swoje konto założy a nie grzebie w Twoim...
Po 2. jakim prawem w ogóle wysyła coś z Twojego konta do Twoich znajomych. Chyba bym piekło w domu po czymś takim rozpętała. Na punkcie swojej prywatności mam bzika.
Masz strasznie dziwne relacje z matką. Grzebie Ci w Twoich profilach na kontach społecznościowych, wysyła jakieś rzeczy do ludzi i jeszcze strzela fochy bo zwróciłaś jej uwagę... Dorosła kobieta nie ma swojego życia tylko bawi się jak młodsza siostra w wysyłanie serduszek do Twoich kolegów?
Napisz do kolegi, przeproś za zaistniałą sytuację, wytłumacz się jakimś chwytliwym bajerem w stylu że miałaś małą kuzynkę w gościach i Ci się dopadła do komputera...
|
|