Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 16:35   #528
Renka2
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Bardzo ci dziękuję Cały przyszły tydzień poświęcę na ułożenie sobie jadłospisu na cały tydzień dietki, spiszę co będzie mi potrzebne, i w poniedziałek na zakupy Jestem bardzo zmobilizowana, folgowałam sobie długi czas, także czas na zmiany Zobaczę jak waga będzie spadać w tym trybie, jak kiepsko to dorzucę ćwiczena, lub zmienię tryb

Gratuluję wszystkim spadków, i sukcesów na diecie
Będę zaglądała w tym tygodniu z pytaniami mogę?

Życzę Ci powodzenia i 3mam kciuki. Pytaj - kto pyta nie bładzi - zawsze pomożemy.

karciocha2
halo halo !!
Muszę się pochwalić !! z 74 spadek na 68 !!))))
Wybieram się właśnie na juwenalia...iii niektóre rzeczy są już luźne, a te w które już X czasu nie wchodziłam są dobre !!))
[/QUOTE]

maharet1092
Tak się zastanawiam co by było jakbym w połowie odchudzania (powiedzmy po ok.7 kilo) przeszła na trzecią fazę(70 dni), po jej zakończeniu wróciła do drugiej by schudnąć resztę.Jak myślicie, dobry to pomysł?Czy po powrocie do dwójki waga będzie normalnie spadać?

Ja bym się nie rozdrabniała, czytałam na innych forach że dziewczyny później miały problemy ze spadkami wagi .N iech może któraś z dziewczym Ci powie, co zastosowała taki sposób odchudzania jak jej poszło. Ja jednak jestem za jednorazowym zrzuceniem wagi a potem juz tylko utrwalenie i utrzymanie tego co zostanie.

zora
Witaj

ania 230
Ja kupuje nabiał , czasami wędliny i ryby.
1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg)
1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg)
1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg)
III faza 6.06.2011 - 81,8kg

może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość

Renka2 jest offline Zgłoś do moderatora