2011-05-28, 16:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co sadzicie o mezczyznie(nagim,prawie nagim)ktory jest sluzacym na babskich imp
Cytat:
Napisane przez Buenaestrella
Hmm.. Nie wiem, ale uwierzę, jeśli się tu wypowie choć jedna dziewczyna, która nie że "może by chciała" tylko tak właśnie ma, że z koleżankami w ich domach spotyka się pięknie wystrojona, wygłodzona seksu i marząca o nagim facecie?
Ja nie rozumiem, czemu w takim razie imprezy nie przenieść do klubu czy nawet pubu, tam są okazje do flirtów itp itd - ale szkoda by mi było szczerze mówiąc nawet szpilek ubierać dla jednego stripteasera co ma zabawiać na raz kilka babek 
Raczej by mnie wkurzał, krępował - czy Ty cały wieczór/noc rozmawiasz z nimi wszystkimi? Wszystkie na raz zabawiasz, tak że żadna się nie nudzi? Bo na pewno psułbyś zabawę podstawową - czyli takie swobodne poczucie, że się jest wśród kobiet i "samych swoich" 
|
oczywiscie ze rozmawiam z kobietami,wszystkimi,niew azne ze ktoras wyglada lepiej czy gorzej albo ze ma lepsze ciuchy czy nie.probuje zeby zadna kobieta nie byla pokrzywdzona,staram sie zabawic kazda tak samo,zapewniam cie ze czuja sie one swobodnie...czasem ,wiadomo na poczatku moze byc troche dziwnie dla niektorych dziewczyn,jak podchodzi nagi mezczyzna podaje jej bacardi z cola czy podpala jej papierosa....ale to mija szybko i po chwili czuje sie taka kobieta ok.zapewniam cie ze nie szkoda by ci bylo zalozyc szpilek dla mnie(gdyby np ciebie zabolaly stopy od wysokich obcasow zawsze moglabys miec swiadomosc ze je wymasuje,zeby lepiej im bylo,w tym samym czasie moglabys rozmawiac wciaz z kolezanka o swoich sprawach np)
|
|
|