Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 19:06   #541
Aiesha
Rozeznanie
 
Avatar Aiesha
 
Zarejestrowany: 2011-05
Lokalizacja: gdzieś na południu :)
Wiadomości: 643
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez karciocha2 Pokaż wiadomość
halo halo !!
Muszę się pochwalić !! z 74 spadek na 68 !!))))
Wybieram się właśnie na juwenalia...iii niektóre rzeczy są już luźne, a te w które już X czasu nie wchodziłam są dobre !!))
super, GRATULUJĘ!!!! a w jakim czasie udało Ci się to zrzucić??

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Wiecie, coooo
wziełam właśnie opakowanie goii do ręki, bo coś mi się przypomniało....
mianowicie, to,że jak je kupiłam pierwszy raz to widziałam na opakowaniu adres dystrybutora z mojego miasta i napisaną min stronę
weszłam właśnie na tę stronę
i to jest sklep internetowy, a do sklepu mogę dojecać w 15min
i otręby tam są i jakieś przekąski

dla zainteresowanych wklejam linka do sklepu,
KLIK

ale numer

i serniczek właśnie dochodzi w piekarniku
dodałam do środka troszkę goii
dziękuję za link, będzie bardzo przydatny

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Sernik wg przepisu z tego bloga KLIK

jednak robię go nieco inaczej (po kilkunastu modyfikacjach, tak mi smakuje najbardziej )

zamiast zapachu śmietankowego i skrobii
dodaję 1 cały budyń waniliowy z lidla i esencję waniliową

nie lubię tych smakowych olejków do ciast
w budyniach też jest skrobia kukurydziana + ziemniaczana

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

czy słodzik do pieczenia ma być w formie płynnej czy sypkiej
które mleko w proszku jest lepsze... które stosujecie
proszę o Wasze opinie
ja używam płynnego do pieczenia i jest OK
__________________
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...fce24df1d1.png

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora