2011-05-28, 20:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi
Karinio, nieźle sobie rozwaliłaś tego palca, wygląda tak jakby wołał "ratunku pogotowie!!!"
|
To tylko tak brutalnie wygląda. Mała ranka,w sumie kreska a kew co chwile się sączyła. 
Cytat:
co do puszek nożem inaczej nie uświadczysz zawsze będa porowate brzegi, jeśli uda się Tobie kiedyś otworzyć i nie pozostawić takich brzegów to zgłoszę to natychmiast do księgi guinesa a i może do patentowej.
|
No właśnie, ja niewiem na co liczyłam, że to gładko będzie wyglądać. Dobrze, trzymam Cię za słowo 
Cytat:
a kotka dawaj do mnie
ja chcem bardzo, wręcz ogromnie rudego kota a maż się nie zgadza :{
|
Nie ma sprawy, moge Ci nawet załatwić dwa koty rude. Jednego ma nasza sąsiadka z domu z prawie naprzeciwka, a drugi mieszka na początku naszej ulicy. Jeden taki chudziunki, tzn nie wychodzony może szczupły o tak, a drugi taki puchaty. A co najlepsze oby dwa siedzą przed domem tego kolorwego Jak będe widziała to zrobie im zdjęcie, bo jak wołam to przychodza by je pomiziać. 
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88
Ale Ci dobrze  Mój wraca za 4 dni i nie napisze lepiej co mu zrobie 
|
Nom aleeee Twój mąż wraca już za 4 dni. Także, to bardzo malutko i szybko zleci. 
Cytat:
Jestem nałogową zakupocholiczką w second hendach
gdzie indziej mnie się nie podoba bo nie mają fajnych ciuchów w moim dużym rozmiarze
fajnym-nie babcine
a tak ma zarypiste ciuszki, buciki i torebki
buciki kolor turkusowy na platforemce z korka ze wstążeczkami na łydkę
bomba firmy atmosfere
nikt tu u mnie takowych nie ma i każda zaznaczam prawie każda kobita się obejrzy i spojrzy mi na te buty
Czuję się wyjątkowa 
|
Spoko, rozumiem Mam dwie koleżanki, które lubią robić Tam zakupy, ja nie bardzo. Aczkolwiek, ponoć właśnie tam niezłe skarby można dostać.
|
|
|