Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 20:33   #1627
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Karinio, nieźle sobie rozwaliłaś tego palca, wygląda tak jakby wołał "ratunku pogotowie!!!"
To tylko tak brutalnie wygląda. Mała ranka,w sumie kreska a kew co chwile się sączyła.

Cytat:
co do puszek nożem inaczej nie uświadczysz zawsze będa porowate brzegi, jeśli uda się Tobie kiedyś otworzyć i nie pozostawić takich brzegów to zgłoszę to natychmiast do księgi guinesa a i może do patentowej.
No właśnie, ja niewiem na co liczyłam, że to gładko będzie wyglądać. Dobrze, trzymam Cię za słowo

Cytat:
a kotka dawaj do mnie
ja chcem bardzo, wręcz ogromnie rudego kota a maż się nie zgadza :{
Nie ma sprawy, moge Ci nawet załatwić dwa koty rude. Jednego ma nasza sąsiadka z domu z prawie naprzeciwka, a drugi mieszka na początku naszej ulicy. Jeden taki chudziunki, tzn nie wychodzony może szczupły o tak, a drugi taki puchaty. A co najlepsze oby dwa siedzą przed domem tego kolorwego Jak będe widziała to zrobie im zdjęcie, bo jak wołam to przychodza by je pomiziać.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrze Mój wraca za 4 dni i nie napisze lepiej co mu zrobie
Nom aleeee Twój mąż wraca już za 4 dni. Także, to bardzo malutko i szybko zleci.

Cytat:
Jestem nałogową zakupocholiczką w second hendach

gdzie indziej mnie się nie podoba bo nie mają fajnych ciuchów w moim dużym rozmiarze

fajnym-nie babcine

a tak ma zarypiste ciuszki, buciki i torebki

buciki kolor turkusowy na platforemce z korka ze wstążeczkami na łydkę
bomba firmy atmosfere
nikt tu u mnie takowych nie ma i każda zaznaczam prawie każda kobita się obejrzy i spojrzy mi na te buty

Czuję się wyjątkowa
Spoko, rozumiem Mam dwie koleżanki, które lubią robić Tam zakupy, ja nie bardzo. Aczkolwiek, ponoć właśnie tam niezłe skarby można dostać.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora