Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-28, 19:56   #454
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
No własnie widziałam zdjęcie na nkA Oliwier jest starszy tylko od Lili o kilka dni,więc sie zainteresowałam,a poza tym chciałabym żeby juz sie do mnie uśmiechała
będzie będzie zobaczysz to ta nagle będzie że ani się nie spodziewasz

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
eh najbardziej lubię jak mały sobie zajada, spojrzy mi w oczy, chwilka przerwy w jedzeniu.. ja się uśmiechnę..a później On..taki piękny szczery uśmiech... i znowu zajada cycusia i patrzy tymi oczętami i wie,że jest przy mnie bezpieczny... tak pięknie odpowiada uśmiechem na uśmiech...
proszę się nie śmiać, rozczuliłam się

eirenne - może dlatego ,że pokarm w nocy jest ponoć bardziej tłusty..widzisz mój nawet 9 godzin wytrzymał.. po wieczornym jedzonku.. a w dzień to 4 h rekord

izabela - oj żal mi tej dziewczyny..w ogóle nie wyobrażam sobie tego..że miałabym mieć skurcze i ktoś obok.. chociaż pewnie w takiej chwili nie myślałabym o tym ,że obok ktoś obcy.. ja na szczęście od razu trafiłam na salę porodową.. i tak przezywałam swoje katusze
nie dziwię się że się wzruszyłaś to jest cudowne
no mój w nocy po cycu wytrzymuje tak max 3 godziny po butli na noc max 5 jeszcze może za młody

a w dzień dziś np wytrzymał 4,5 godziny ale po cycu z dokarmieniem mm60.

no ja przeżywałam 2 godziny katusze na sali przedporodowej przy innych... masakra oni się śmieją coś tam a ja co parę minut gryzłam kołdrę... a to dopiero przepowiadające były

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
kurcze ... moja jest dużo młodsza a nie chce mi spać w dzień
dzisiaj przespała 30 minut na spacerze
i z rana także może z 30 minut
mój też tak ma coraz częściej chyba że idziemy na spacer to śpi i to tak 3godziny nawet

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora