2011-05-28, 21:06
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
czesc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez enchufla
Dzieki Gwiazdeczko
Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia. jak już pewnie częśc z Was wie, zamierzam mieć suknię odpinaną na piewszy taniec - salsa więc wklejam fotkę innej , ale tak chcę ,żeby wyglądała jak się odczepi wersję długą. No tutaj ona jest bardzo krótka więc myślę, że moja będzie ciut dłuższa i wiadomo biała ale nie tiulowa tylko chyba organtyna jak mi mowila krawcowa suknia bez tego trenu. Fryzura na pewno na boku i czerwona róża, ale nie wiem czy będzie idealnie taka sama jak na zdjęciach wyjdzie w praniu
|
super pomysl z ta cukienka 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Hello Wróciliśmy z naszej mini podróży poślubnej i jakoś nam smutno, że tak szybko minęło Trochę połaziliśmy/zwiedzaliśmy, ale głównie się leniliśmy, więc wyjazd minął nam tak trochę sanatoryjnie
|

Cytat:
Napisane przez the rock
Załatwiliśmy akty urodzenia - dostaliśmy je na miejścu więc zdążyliśmy też do USC
Coś się ruszyło i pozałatwiało
Aaaa i widziałam piękną drewnianą zebrę Pasowałaby mi do łazienki
|
widze ze zeczełysmy razem z papierkami 
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
jutro panieński i próbny makijaż
nie mogę się doczekać
|
super
Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm
hej dziewczyny musze sie wam wyzalic spotkała mnie ostatnio straszna przykrosc ze strony zaproszonego goscia, ni z tego ni z owego nakrzyczała na mnie ciotka, ze przez to moje wesele ma całe wakacje zmarnowane, ze zamiast w czerwcu ubzdurałam sobie wesele na koniec sierpnia i ona nigdzie teraz nie wyjedzie!!! bo jej nie stac isc na wesele i wyjechac na wakacje i musi przeze mnie siedziec w domu!!! Poprostu mnie zamurowało wogole nie wiem co to miało byc?! najgorsze jest to ze nie moge jej powiedziec ze jak sie nie podoba to niech nie przychodzi :/ najchetniej bym tak zrobila... i teraz mam doła przez to wszystko
|
nie przejmuj sie ja tez mialam nieprzyjemna sytuacje przy rozdawaniu zaproszen, olej to bo ciotka nie jest warta twoich nerwow...
Cytat:
Napisane przez Mediona
Mniam ja na jutro planuje krokiety z kapusta i grzybami a na deser jabłecznik na ciepło z lodami mniam
.
|

Cytat:
Napisane przez elllmi
 hej
wczoraj zarezerwowałam transport dla gości i chyba wybrałam cukiernię; powiedzcie mi ile płacicie za tort, ciasta na stół i paczki dla gości? bo mi na ok. 130 osób wyliczyli tak: 65 paczek średnich - 845zł, ciasta na stół - 500zł, tort 14kg - 585zł 
|
ja nie wiem, bo wszytko mi sala zalatwia
Dotti kochana wszystkiego najlpszego na nowej drodze zycia szczescia, radosci oraz wszystkiego co najlepsze :cmo k:
|
|
|