Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-29, 08:57   #1142
Jovisse
Zakorzenienie

Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04

Cytat:
Napisane przez jagodzianka12321 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mogę się dołączyć? Przeczytałam wszystkie Wasze posty i stwierdziłam, że rzeczywiście na tym wątku walczycie o to, aby mieć wymarzona sylwetkę i może wspólnie jakoś damy rade i w chwilach słabości będziemy siebie wspierać
Ważę 67kg i mierzę 169cm. Wszyscy mi mówią, że jestem szczupła i ja to wiem, że go grubasów siebie zaliczyć nie mogę, ale jednak chciałabym schudnąć do 60 kg. Przyznaje, że jestem strasznym łakomczuchem i lubię zajadać smutki. Teraz właśnie mam taki okres w życiu, gdzie wszystko mi się wali i jakoś tak wyszło, że niedawno jeszcze było 60 kg. nie mam silnej woli i nikogo, kto by mnie super motywował, dlatego właśnie pomyślałam o was.
Na ćwiczenia nie mam zbytnio czasu, ale czasami jednak trochę popływam na basenie, pobiegam, pojeżdżę na rowerze.
Moje posiłki to przeważnie na:
I śniadanie: owsianka,
II śniadanie: jedna kromka ciemnego pieczywa z szynką, jabłko
obiad: zupa, na zmianę z sałatkami lub jakaś ryba z ryżem lub gotowanymi warzywami
Nie lubię słodkich napoi, dlatego piję dużo wody i herbat. Ostre potrawy lub fast food mnie nie "ciągną", tylko te słodycze sprawiają, że tyję. Dziewczyny! W Was moja nadzieja! Pomożecie?

Witamy!

Z takimi przyzywczajeniami na pewno jesteś skazana na sukces. Ja mam dokładnie ten sam problem - te nieszczęsne słodycze. Uwielbiam je i moge je jeść kilogramami. Dlatego też potrzeba tylko trochę silnej woli i myślę, że da się bez nich żyć
Jak napisała Basia - również polecam przepisy na dukanowe słodkości, są na prawdę dobre i jednocześnie dietetyczne. Idealnie zaspokajają apetyt na słodkie. Osobiście jestem fanką nutelli dukanowej, bo jest bardzo słodka i można jej zjeść niewiele, a człowiek już ma dość słodkiego (mleko w proszku + mleko chude + słodzik + kakao + ew. jakiś aromat, ja dodawałam pomarańczowy i było pycha )