Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-29, 15:49   #4725
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
Ech Wy tak piszecie, a dookoła mnie leżą babki, które naprawdę walczą o każdy kolejny dzień ciąży. Jak byłam 'na wolności', to sama nie doceniałam jak mi jest dobrze Bolały mnie plecy, puchły stopy, tyłam, no nieraz 'miałam dość'. Ale jak zostałam zmuszona do tego, że mnie obca salowa podmywała przy innych pacjentkach, jak zaczęłam widywać męża tylko 2 godziny dziennie no i - co najgorsze - jak poczytałam o wcześniakach i pooglądałam zdjęcia, to się modliłam, żeby wyleżeć jeszcze kilka dni, tydzień, dwa... Wiecie co, teraz uważam że duży brzuszek jest fajny, burza jest fajna, kolejka w sklepie nawet jest fajna bo oznacza, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby do tego sklepu iść A jak człowiek jest zmęczony to przynajmniej czuje, że żyje
Elu jesteś wspaniała i dzielnie wszystko znosisz
oby Tomek jak najdłużej bezpiecznie siedział w brzuszku

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Ja na razie nie daję, dam pod koniec czerwca.
Ja własnie dzisiaj rano powiedziałam tz-towi że tak od około 5-7 lipca mam zamiar z nim ostro pracować żeby nie przenosić ciąży
no chyba że lekarz zaleci inaczej..

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora