Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-29, 21:49   #2010
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dobrze, że już mniej więcej to opanowane jest, no i jednak antybiotyk- to chyba nie takie małe przeziębienie. Najlepszym rozwiązaniem byłoby omijac pomieszczenia klimatyzowane, ale teraz każde pomieszczenie ma klimę. Dziś zmarzłam aż w autobusie bo kierowca klimatyzację włączył i teraz czuję jak mnie tak "ciągnie " po gardle...

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Ja to zawsze gdy już muszę w PKP wejść do tego pomieszczenia co się zwie WC, to staram się niczego nie dotykac żadną częścią ciała ale jak czasami zarzuci pociągiem przy skręcie to nieciekawie jest:/

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

A tak w ogóle to Wy diablice jesteście!!!! Tak o tym tiramisu tutaj pisałyście, że aż musiałam zrobić, no rady innej nie było i teraz muszę ćwiczyć silna wolę aby poczekać na kolejną porcję do jutra. Normalnie sklepać Was tylko nie miałam aromatu tiramisu, ale myślę, że gdybym go miała u gdybym dodała go do tego ciacha to mogłabym sie nie opanowac i zjeść caluśkie w mgnieniu oka
Haha Ja miałam to samo Nigdy mi się nie chce robić słodkości dukanowych,dotychczas wystarczała mi nutelka,jogurt z cynamonem lub placki/omlet na słodko,satino Ale dziewczyny tak pisały,że i ja zrobiłąm ! Ale nie żałuję Też nie miałam aromatu tiramisu,to dodałam migdałowy

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
A no właśnie czesto nie chcą wysłać do nas Moja ostatnia nadzieja to lumpki we wtorek pobuszuje ...
A ja nareszcie po maturach mam czas pochodzić po ciuchach Może Cię gdzieś tam kiedyś z łokcia zdejmę,przy kłótni o łaszka jakiegoś

A tak w ogóle to ,do których lumepksików chodzisz? Bo wiadomo,nie w każdym są ubrania nadające się dla ludzi innych niż babcie lub dziadkowie

Edytowane przez mroziq
Czas edycji: 2011-05-29 o 21:51
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora