Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-30, 10:41   #1311
Ania ania23
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Inutil jakbyś mogła napisz mi jaką powierzchnię będzie miał domek rodziców i jakie są szacowane koszty Co do Simsów to kup sobie The Sims 3 i dodatek impreza w plenerze, można niezłe bajery robic

VVitaminka działkę mamy na wzgórzu z widokiem w dolinie na las i kolejne wzgórze, o wielkości 53 ary, najbliższy dom mieszkalny to jakieś 300 m od działki, droga dojazdowa itp. Cisza i spokój, do gminnej drogi okolo 1 km także cisza i spokój, można rzec że takie troszke odludzie ale z dobrym dojazdem Całośc działki porosnięta świerkami i brzozami oprócz części widokowej. Może byc to z powodzeniem działka budowlana-trzeba by doprowadzic media. My tylko będziemy miec studnie i baterie słoneczne. I kuchenkę gazową na butlę Ogrodzony będzie tylko kawalek o wielkości 8 arów wysoką siatką przemysłową. Miejsce na ognisko ma byc zadaszone, no i domek z serduszkiem na uboczu docelowo będziemy robic studzienkę kanalizacyjną

Dziewczyny dziekuję za kciuki ale nie wyporzedzajmy faktów

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Agatka wykres jakiś zwariowany... hmmm ja taki miałam jak mialam niedoczynnośc. Ale w Twoim wypadku to jakaś abrakadabra
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora