2011-05-30, 11:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
Napisane przez Asist22
A to moja sukienka.
|
Przepiękna Myślę, że nie masz czym się przejmować, chociaż rozumiem Twoje wątpliwości, bo też takowe mam 
Cytat:
Napisane przez anulka09
I ja dołącze do Was. Ślub 23 lipca. Jeszcze nie wszystko przygotowane. Wklejam zdjecia tego co juz mam: sukienka, buty, auto. Nad bukietem, fryzurą i biżuterią zastanawiam się jeszcze. Macie jakieś propozycje?
|
Sukienka ładna, choć bardzo skromna. Powinnaś ją jakoś ożywić biżuterią. Co do bukietu to najbardziej podoba mi się ten ostatni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1306703017 .
Cytat:
Napisane przez aaby
A co do tycia, to ja też mam wrażenie, że jestem większa aniżeli mniejsza... A plan był taaaaki ambitny  Ale staram się zdrowo odżywiać i nie podjadać... Zobaczymy, czy uda mi się cokolwiek do ślubu stracić  Dziś idę na bieżnię pobiegać
My w piątek zamówiliśmy spinki do mankietów.
Najgorsze jest to, że nikt nie odpowiada na zaproszenia  Skończy się tym, że będziemy musieli obdzwaniać gości. I będzie jak u mojej siostry "Ależ oczywiście, że będziemy! Dlatego nie dzwoniliśmy!"  A jak byk napisane, że prosimy o potwierdzenie, a nie odmawianie telefoniczne  Ludzie nawet czytać nie potrafią 
|
Tiaaa też miałam ambitny plan zrzucenia kilogramów, wyszło średnio Teraz muszę się pilnować, żeby nie przytyć, bo u mnie stres = jedzenie (najlepiej chipsy )...
Ale o czym ja tu piszę, jak właśnie wchłonęłam kremówkę 
Spinki ładne, to znaczy podoba mi się "fason", chociaż nie przepadam za masą perłową.
Co do zaproszeń to u nas niby większość osób od razu przy zapraszaniu potwierdziła, że będą, ale pewnie i tak trzeba będzie jeszcze wszystkich obdzwonić i się upewnić, no chyba, że będą domyślni, że jak prosimy o potwierdzenie do 10 czerwca to należałoby się dostosować 
A dzisiaj byłam robić nowe żelki na paznokciach i tak się zgadało, że ta babeczka zajmuje się też makijażem. Niby mam już zaklepaną wizażystkę (tylko jeszcze na próbny muszę się umówić), ale stwierdziłam, że nie zaszkodzi zrobić porównania i zapisałam się do niej na poniedziałek na próbę A w ogóle to się okazało, że ona i ta moja wizażystka są dobrymi koleżankami 
Aaaa dzisiaj o 16 mam przymiarkę 
Kalpana ja mam srebrne buty, poproszę na przymiarce, żeby TŻ mi zrobił zdjęcie tak, żeby było je widać, to zobaczysz jak wyglądają do białej sukni. Ja sama jestem ciekawa
|
|
|