2011-05-30, 12:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Cytat:
Napisane przez lemka
Mam cerę mieszaną z zaskórnikami i pojawiającymi się niespodziankami i kilkoma nazynkami. Używałam już takich produktów jak: Acne Derm, Differin, retinoidy i tym podobne. Jedyne czego jeszcze nie próbowałam, to właśnie BHA, stąd moje zainteresowanie. A Ty miałaś tę nową wersję serum Lemon czy starą? Bo może było w niej coś konkretnego, co Cię podrażniało. BHA jest z tego co czytałam bezpieczne dla naczynek, natomiast AHA nie są wskazane. A to serum azelo-oliwkowe dobrze nawilża? Kiedy go używasz i czy trudno jest je zrobić?
|
Milam nowa wersje serum lemon. Nie wiem co mnie podraznialo,ale niestety serum lemon albo mie zapychal albo podraznial. Dalam mu wiele szans,ale ostatecznie zrezygnowalam,bo nie chcialam katowac mojej cery. Tylko,ze moja jest po prostu wrazliwa i dlatego mam taki efekt. Musze uwazac na kwasy i inne agresywne srodki.
Azelo dobrze nawilza,uzywam go na noc,ale na dzien tez mozna. A ze zrobieniem nie ma problemu - po prostu musisz wymieszac skladniki wg kolejnosci. Jedyny problem moze byc z zelem hialuronowym,bo jest dosc gesty ale przy odrobinie wysilku mozna go wybrac z probowki. Generalnie azelo uspokaja moja cere.
Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2011-05-30 o 12:47
|
|
|