Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-30, 12:45   #4847
LouLou25
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach

Bry bry
Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Ona mówi, że on już nawet z kolegami na piwo nie wychodzi tylko z nią w domu siedzi. Ona oczywiście z tego dumna.
Jak dla mnie strange.
...a może to ja jestem strange
a wiesz jak to sie skonczy? on sie urwie ze smyczy w najmniej spodziewanym momencie, a ona sie zalamie z niedowierzania, bo przeciez bylo tak 'super', byli tacy idealni i wszystko ze soba robili

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Nie zapomnij ucalowac tych stop

na zimno dobre sa kremy z wit c, 1 dzien i po klopocie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Lou, a masz jeszcze te pachnidła Demeter? Wzięłabyś któreś? Bo tyle o nich słyszałam, a jeszcze nigdy nie miałam okazji sobie niuchnąć
wezme
wczoraj niestety nie dalam rady, ale spotkamy sie z romansikiem jeszcze w tym tygodniu

a wracajac do tekstu, ja mam jednak ciagle wrazenie ze Polska jest rajem dla byle jakich facetow... wyksztalconych, fajnych, zadbanych kobiet sa cale peczki, natomiast z drugiej strony taki meski egzemplarz
jest uznawany i sam sie uznaje za 8 cud swiata
same przeciez nie raz narzekalysmy na stereotypy i panujaca wsrod kobiet desperacje, a ten koles to swietnie wylapal, przejaskrawil wiadomo (pewnie na potrzeby artykulu), ale imo bardzo duzo w tym prawdy...

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora