2011-05-30, 15:24
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
Napisane przez Margotka_
Nie ma ograniczenia w jedzeniu skrobii, oczywiście jemy ją z rozsądkiem, ale nigdzie w książce nie ma na temat 1 czy 2 łyżek dziennie, ograniczamy się do 1 łyżki, jeżeli skrobia powoduje nam zastoje , a jeśli nie jest taka zła, to czemu jest do kupienia w sklepie dla kulturystów? Pozwolę sobie odpowiedzieć ... bo w większych ilościach powoduje przyrost masy, ot cała zagadka 
|
Uparta jesteś w sprawie tej skrobi, a ograniczenie jest ze względu na skład czyli same węgle... kaloryczność ogromna i zastoje murowane, ale zawsze możesz spróbować i poczekać na efekt 
Cytat:
Napisane przez natuso
No właśnie ja też nie mam do niej przekonania, już kilka razy ją oglądałam, ale zawsze odkładałam ją na półkę. Zazwyczaj kupuję w rybnym, ale nie zawsze jest 
|
Ja kupuję w biedronce (pakowana po sztuce) i w Lidlu ( pakowana po 2 sztuki) i wydaje mi się, że ta z lidla troszkę smaczniejsza, ale lubie obie i nie wyobrażam sobie śniadanka bez nich( z cebulką lu keczupem)
Makrelka wędzona na wagę, w sklepie rybnym jest strasznie droga, biedronka i lidl to parę groszy w kieszeni.
Cytat:
Napisane przez kocurak
Witajcie... Ja też kocham owoce ,ale jak wpsomniałam o tym w innym wątku to mnie zaatakowano ;(   A wydaje mi się ,że nie jest źle skoro i tak waga spada.... ?
|
Tak, tak wspomniałaś tylko zapomniałaś dodać, że ustanawiasz nowe zasady diety czyli, żeby była jasność wypowiedzi , nie stosujesz się do zasad ustanowionych przez Dukana, koleżanki chciały trochę radzić ale teraz mają niestety nauczkę że osobom "mądrzejszym i bardziej doświadczonym" się nie radzi bo i tak wiedzą lepiej................zas tanawiam się tylko co Ty kochana robisz w tym wątku???
za chwilę pewnie walnie grom z jasnego nieba 
Żeby była jasność koleżanka wspomniała o "wypowiedziach" w wątku dotyczącym III
Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata
Edytowane przez Agucha 79
Czas edycji: 2011-05-30 o 15:26
|
|
|