Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 2006 i przyjaciele cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 15:26   #16
hania024
Zadomowienie

GG do hania024
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 2006 i przyjaciele cz. III

Cześć!

Dziękujemy za gratulacje

U nas wszystko dobrze Damian bo tak ma na imię synuś jak narazie jest super w nocy jest tylko jedna pobudka na cycusia i śpimy do rana, więc jak narazie jestem wyspana bardziej niż w ciąży Dziś byłam na zdjęciu szwów i nasiedziałam się 2 godziny bo babki przede mną były jakieś problemowe i siedziały po 20 minut a ja dosłownie 5, mały został z babcią i miałam przez to stresa, mąż urwał się z pracy na chwile która trwała 3 godziny ale niechciał mnie zostawić, a szew to wsumie mogłam sobie sama wyjąć taki to zabieg

Agiko znając ciebie nie będzie tak źle z tym egzaminem trzymam kciuki

Tiaaro współczuję z powodu babci ale to napewno dla niej było lepsze niż te całe męczarnie po udarze

Kism gorsze dni napewno miną jak tylko wszystko się troche poukłada, macie poprosu teraz dużo na głowie i dlatego tak jest, na pocieszenie moja praca też jest w czarnej d..... a lada moment powinnam ją oddać

Kasiulko to dobrze że interes się rozkręca, a na koniec roku to różnie jest napewno będziesz miała klientów

Kociulek u nas też tak jest że Pati nas wygania bo chce grać ale ostatnio jak biega po dworzu to coraz mniej siada do grania, zato codziennie układa wszystkie puzle jakie ma i mówi że robi z nich dywan.
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując