|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
|
No,baa 
Cytat:
Napisane przez angy
Ale przymulona jestem
|
i jak tam,lepiej się masz?
Cytat:
Napisane przez Ania0104
dzień dobry
wiem, wiem :O dawno mnie nie było
Mam chwilkę, sprawdzam pocztę więc wpadłam na momencik
jakoś ostatnio się mijam z moim kompem
W sobotę byliśmy na weselu kuzyna ... ehhh fajnowsko było wytańczyłam się że hej
Bartosz był baaardzo grzeczny w kościele,potem pięknie bawił z się z dziećmi balonami po 20 odwiozłam go do teściowej i prawie zasnął mi w samochodzie, taki był padnięty
mamy takie same klocki tzn jak te drugie Bartuś czasem się nimi zajmie, ale nie na długo ... przeważnie skacze konikiem po podłodze i woła ichaaaa a pies został bez ogona
Tak bym chciał poczyta co tam u Was, ale kuchnia wzywa normanie ostatnio na nic nie mam czasu
|

Buziaki dla Bartoszka 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
aaa to spoko
|
Czekam chciałabym coś z galaretką jak za dużo wymagam,to mów 
Cytat:
Napisane przez Miramej
 , ja robię z jogurtu sos, dodaję czosnek, solę troszkę, pieprzę, daję koperek, pyszny jest, Kuba bardzo lubi właśnie do jajka, do brokułów (do takich sałatek, co Edyta dawała przepis i Maja  )
Gotowany burak + natka + koperek + sok z cytryny + przyprawy + kefir, wychodzi takie chłodnikowate
|
ja też spróbuję 
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Przepraszam, że nie pocytuję, ale zmęczona jestem jakoś....
Przeczytałam o lekach bez recepty na laktację - dzięki sylko, pomyslę, jak będa problemy.
Wczoraj juz miałam głaz a nie pierś...Ta jedna to maskara, wiec stwoirdziłam, ze przy mojej produkcji mleka, nie mogę tak nagle, więc raz w nocy jak A się obudzi dostanie troszkę, tak żeby spuścić (odciąganie ręczne mało pomaga), a po tyg, jak piersi zmniejszą produkcję, spróbuje odstawić do zera.
Uznała, ze w nocy lepiej, bo bedzie mniej kumał niż w dzień, ze je cyca
I dzisiaj w nocy obudził się raz, a w dzień w ogóle ( do teraz ) nie spojrzał nawet na cycy.
Mam nadzieję, ze jakoś uśnie, bo własnie idziemy, a nie mam siły na długie wojowanie
Przepraszam, ze tak chaotycznie, ale oczy mi się kleją...Jeszcze prąd wyłączyli (podobno planowo - info na stronie ) i nie było go cały dzień od 8-20. Jak wróciłam kombinowałam co tu dać do jedzenia, jak wszystko na prąd...
Może jeszcze wpadnę szepnąc dobranoc jak dzieci usną. A jak nie dam rady, to spokojnej nocki
|
Nie ma sprawy 
Pomalutku zapomni Antoś o cycusiu dużo zależy też od Ciebie 
Odpocznij 

A ja po obiedzie pojechałam z dzieciakami do mamy,bo zadzwoniła żebym przyjechała,po młody koperek i natkę pietruszki a ja lubię to mieć w zamrażalniku - w zimie jak znalazł .Wróciłam całkiem niedawno,kąpiel Bartosia,dzieciom kolacja i już śpią Ja sobie jeszcze skroję koperek i pietruszkę i zapakuję do pojemniczków .
Co myślicie o tej aferze warzywnej w Niemczech?Ta bakteria coli obejmuje coraz więcej państw Przyznam szczerze,że ostatnio nie kupuję ani ogórków,ani pomidorów