Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-30, 21:44   #162
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Chyba D. zaczął myśleć intensywniej. Dziś szliśmy ulicą na której same salony sukien ślubnych. Pokazuje D. jedną paluchem, a D. pokazal jaka jemu się spodobala i tak zaczęliśmy rozmawiać. Wracając z gofrów szliśmy znowu obok tych salonów a D. - no to sobie za dwa lata tak na sierpień zaplanujemy no nie? Początkowo nie wiedziałam o co mu chodzi, a on, że wesele.Potem rozmawialiśmy jeszcze i mówię ze ja bardziej o wrzesniu myślałam, bo już chlodniej. No i tak koniec sierpnia, poczatek września stanęło.
No a potem w domu D. wziął katalog apartu. Ja dostaję co jakiś czas, bo mam kartę. No i D. przegląda i pokazuje pierścionki i pyta czy mi się podobają, a ja szczerze, jedne że tak, inne że nie albo nie wiem, bo na żywo nie widzialam jeszcze. D. wywrócił oczami i powiedział, że i tak ja wybieram. No to mówię - i mam nadzieję, że ładny wybierzesz. Wziął mnie drocząc szturchnął, przytulił i pocałowal. Po czym pyta - chciałałabyś? No to ja, że przydałoby się.
no to super
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
hmm. zaraz sprawdzę czy potrafię, bo dla mnei komp to czarna magia

Udało się jakl chcecie to patrzcie na paskudę <czyt. na mnie> póki nie zmienię zdania i nie usunę
już patrzębo jestem bardzo ciekawa
dastin jest offline Zgłoś do moderatora