Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas na zmiany :) :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-30, 23:48   #9
Ewerka
Przyczajenie

Dot.: Czas na zmiany :) :)

Cytat:
Napisane przez amelia12101992 Pokaż wiadomość
jeśli skóra faktycznie wpada Ci w różowy odcień, to ten rudy nie jest za dobrym pomysłem, strasznie przytłacza. Jeśli już to może jakaś miedź, albo kasztan, na pewno nie taki marchewkowy....
najładniej Ci jednak w naturalnych, ja bym zmieniła na jakiś ciepły brązik, albo o! miodowy blond z jakimiś ciemniejszymi refleksami..
masz ładną twarz także postaw na makijaż, podkreśl oczy, skoro jesteś blada to najlepiej brązami i coś w tych odcieniach..

Co do fryzurki to Ci nie podpowiem, masz takie falowane włosy, więc myśle, że może jakaś krótsze włoski coś w stylu tego zdjęcia 3 w tym drugim poście ze zdjęciami..
Włosy są falowane na końcach głównie przez dosyć mocne degażowanie i przez to że są zniszczone przynajmniej tak mi się wydaje, dlatego myślałam o przycięciu końcówek na prosto i dalsze zapuszczanie włosów marzą mi się włosy do łopatek i już w sumie z tyłu mi nie dużo brakuje a jakie kolory makijażu do tego oczy, usta itp.? Kiedyś robiłam sobie analizę kolorystyczną i wyszło mi że jestem Jesienią ale nie jestem pewna czy to się zgadza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jesien1.jpg (26,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: gif jesien2.gif (16,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesien3.jpg (41,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesien4.jpg (11,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cieniejesien.jpg (10,9 KB, 10 załadowań)
Ewerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując