2011-05-31, 09:21
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Pogaduchy na gg
Ja doskonale rozumiem czego szukasz I powiem Ci, że można to znaleźć - można znaleźć zrozumienie, można się przed kimś otworzyć, można zaufać, można znaleźć wsparcie i to przez internet. Ale bierz pod uwagę, że jeśli NAPRAWDĘ się z kimś zaprzyjaźnisz, to może się okazać, że jednak bardzo chcesz się z tą osobą spotykać na żywo Odległość może być większą lub mniejszą przeszkodą, ja przez wirtualne zaprzyjaźnienie się z kimś odbyłam wycieczkę do Wrocławia, a to kawał drogi ode mnie , a potem przyjaciółkę ściągałam do siebie do Warszawy, w tym roku planujemy to powtórzyć... To zawsze trochę "problem logistyczny", co innego jak chcesz się z kimś spotkać na kawę i dojazd ci zajmie pół godziny, a co innego jak chcesz się spotkać z kimś oddalonym o np 300 km 
No i powiem Ci jeszcze, żebyś się łatwo nie poddawała, wątpliwe żebyś od razu trafiła na "bratnią duszę", z którą się świetnie dogadasz, ale masz szansę trafić jeśli będziesz próbować i poznawać różne osoby.
Wydajesz się bardzo sympatyczną dziewczyną. Szkoda by było, gdybyś się całkiem zamknęła na ludzi
|
|
|