Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oryginał czy podróbka? Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-31, 14:51   #3602
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II

Cytat:
Napisane przez Mloda_13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała może ostatnio tester D&G Light Blue w jakiejś perfumerii? Pytam albowiem już w kilku sklepach spotkałam się z testerami tego zapachu, które mają inny kolor napisów aniżeli zwykły produkt. Wydaje mi się również, że te perfumy inaczej pachną! Sprzedawcy zapewniają, że jest to oryginał no i jak tak zaczęłam sprawdzać w różnych perfumeriach to wszędzie napisy są grafitowe a nie srebrne! Może faktycznie zmieniła się szata graficzna dla tych perfum? Co Wy o tym myślicie?
http://allegro.pl/dolce-gabbana-ligh...614740466.html
Ja już dwa razy robiłamz akupy u tego Allegrowicza i moim zdaniem sa ok
Najpierw był tester Eternity 100ml,zaach ok,bo juz kiedys miałam 50tke i niczym sie nie róznił,wygląd flakonu tez okOststnio kupiłam Euphorię EDT 100ml i chyba jest też okchyba bo nie ma kodu na pudełku tego co jest na flakonie czyli 0181,a jesli byłaby to podróba to baaardzo dobra ponieważ perfumy są chol****nie trwałepo spryskaniu nadgarstków rano po dwukrotnym myciu naczyń,praniu ręcznym wciąz pięknie pachną,ewidentnie czuc jak pięknie sie rozwijajaNo i gośc ma same pozytywy i ceny moim zdaniem sa ok,nie za niskie,testery w przystepnych cenach,ale może jakas "profesjonalistka"nas za kochana zerknie na aukcje tego Pana
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora