Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 15:38   #2574
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny czy można do was dołączyc? mój ślub będzie 5 maja 2012 roku, czy przyjmiecie mnie skrąmną osóbke do swego szacownego grona?
Witam

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Rany... widzę, że nie tylko ja odkładam dziobanie do egzaminu na ostatnią chwilę Ja miałam się uczyć caaały weekend - faktycznie nie wychodziłam z domu, żeby nie kusiło, ale za to wysprzątałam i nagotowałam pysznej fasolki po bretońsku No i oczywiście Was nadrabiałam, ale i poległam

...a teraz wybaczcie, że nie odniosę się do Waszych rozmów, ale muszę się z Wami podzielić czymś strasznie dla mnie ważnym Otóż ja i mój TŻ zostaliśmy zauważeni przez naszą szkołę tańca Od pewnego czasu widzieliśmy, że instruktorzy i starsi stażem kursanci nas jakby "adoptowali" no ale że aż tak... ale do rzeczy Właścicielka zaproponowała nam współpracę - ona nas będzie szkolić (tak tak - za darmo ) a my czasem jej pomożemy - rozdamy ulotki czy wystąpimy w pokazie (co dla mnie oznacza kolejną gratyfikację i uznanie) Normalnie: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
Uwierzcie, że nie mogłam przez to dziś w nocy zmróżyć oka Jestem mega happy!!!
Gratulacje super, że się tak wybiliście

Niuto podeślij mi ankietę, to też wypełnię

Kicia

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora