2011-05-31, 17:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża i poród w Lublinie/Mamusie 2011
Cytat:
Napisane przez czerwcowa1985
Witam Mamusie, tak czytam i czytam, bo się rozpisałyście 
Ja już dziś 37tydzien 1 dzień - w sumie mogę zacząć już rodzić 
Ale chyba jeszcze nie pora - samopoczucie bez zmian, tylko znów jakaś płaczliwa się zrobiłam. Nawet na bajkach które oglądałam rano z chrześniakiem łzy mi leciały - chyba te hormony
Torbę przydałoby się spakowac, tylko jak zgromadziłam swój bagaż w jednym miejscu - to w żadną moją się to nie zmieści. Więc potrzebna nowa  Jutro powtarzam wyniki ALAT i ASPAT i mocz i zobaczymy czy jest poprawa... 1wszego - diabetolog a drugiego jadę na KTG do poradni położniczej przy Staszica.
Wiecie może gdzie to się dokładnie mieści?? Tzn. jak się wejdzie przez bramę to gdzie??
|
Czerwcowa ta poradnia nie jest w bramie. Wchodzisz do wysokiego budynku tak mniej więcej po środku Staszica (z lewej strony idąc od Zielonej)- tam jest wiele poradni. Przechodzisz przez rejestrację (drzwi na lewo), z prawej masz winde i jedziesz na trzecie piętro, a tam jest gabinet po prawej stronie w głębi korytarza Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę 
Do dziewczyn karmiących- bardzo boję się zjeść coś nowego, żeby niunio nie miał kolki. Jem póki co bardzo delikatnie, same gotowane rzeczy, co do których mam pewność, że nie wzdymają. Ale chyba zaczynam popadać w paranoję :/
|
|
|