Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-31, 20:53   #1605
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Kasiorek w którym tygodniu ty miałaś # że aż tyle z tych badań odczytali ?
Nita, różnie lekarze mi podają wiek ciąży bo przy dzieciach z zespołem downa ciężka jest na podstawie ich wymiarów okreslić ich wiek ciążowy. A miesiączka u mnie przed# to jedna wielka niewiadoma była...średnio licząc to było ok. 20 tygodnia.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Biedaku przytulam Cię mocno każda przez to musiała przejść

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Kochana czy to możliwe że to zaśniad? Przecież podobno to doskonale diagnozuje USG
Trzymaj się kochana ...
Cholera ich wie. Pójde do gina to może mi powie, albo nie powie. Sama wiesz jak to z nimi jest.

Czy ten zaśniad wlecze się za kobietą w kolejnych ciążach? Wiem, na wyrost pytam ale taka moja natura...

Miałam iść spać ale nie mogę się zebrać. Babcia mi sie po domu krzata i jak nie u siebie się czuję. Dobrze, że mama Was.

BASIA - WIEDZIAŁAM, ŻE BEDZIE DOBRZE. I DALEJ TAK BĘDZIE!!!

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-05-31 o 20:54
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora