2011-05-31, 20:50
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Napisane przez maria_93
Widać niestety, z prawego profilu i od góry/dołu jest mocno widoczne. Ciągle zastanawia mnie czy to przez to że jestem "za młoda" ;(
|
ile masz lat? 93z to twój rocznik? wydaje mi sie ze lekarz wiedział co robi i nie podjał by sie ryzykownego zabiegu. ciekawe dlaczego tak sie stało. moze w czasie zabiegu po prostu cos nierówno wyskrobał i jak opuchlizna zeszła to dopiero sie pojawiła nierównosc. szkoda ze czeka cie poprawka ale to juz chyba bedzie mniej inwazyjne i nie będzie juz takich sincow i opuchlizny i zastanawiam się czy po poprawce znowu nie będzie tego przyrostu kości?
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------
Cytat:
Napisane przez ammmm
dziewczyny czasem medycyna nie zna granic...wyczytalam w necie ze mlody chlopak lat 25 mial operacje jedynie przegrody chleb powszedni dla laryngologa...obudzil sie po operacji ale niestety rano zmarl...nie wiadomo dlaczego...stalo sie to w tamtym tygodniu teraz jest afera
|
smutna historia, nie wiadomo, czy sprawdzono wszystkie wyniki, ekg itp, nikomu nie życzę, zabieg niby nic, rutyna,a jednak coś gdzieś poszło nie tak, smutne
Edytowane przez Raua
Czas edycji: 2011-05-31 o 20:52
|
|
|