Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Operacje nosa - zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-31, 20:50   #3670
Raua
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez maria_93 Pokaż wiadomość
Widać niestety, z prawego profilu i od góry/dołu jest mocno widoczne. Ciągle zastanawia mnie czy to przez to że jestem "za młoda" ;(
ile masz lat? 93z to twój rocznik? wydaje mi sie ze lekarz wiedział co robi i nie podjał by sie ryzykownego zabiegu. ciekawe dlaczego tak sie stało. moze w czasie zabiegu po prostu cos nierówno wyskrobał i jak opuchlizna zeszła to dopiero sie pojawiła nierównosc. szkoda ze czeka cie poprawka ale to juz chyba bedzie mniej inwazyjne i nie będzie juz takich sincow i opuchlizny i zastanawiam się czy po poprawce znowu nie będzie tego przyrostu kości?

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
dziewczyny czasem medycyna nie zna granic...wyczytalam w necie ze mlody chlopak lat 25 mial operacje jedynie przegrody chleb powszedni dla laryngologa...obudzil sie po operacji ale niestety rano zmarl...nie wiadomo dlaczego...stalo sie to w tamtym tygodniu teraz jest afera
smutna historia, nie wiadomo, czy sprawdzono wszystkie wyniki, ekg itp, nikomu nie życzę, zabieg niby nic, rutyna,a jednak coś gdzieś poszło nie tak, smutne

Edytowane przez Raua
Czas edycji: 2011-05-31 o 20:52
Raua jest offline Zgłoś do moderatora