Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-01, 17:57   #2012
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Kościół powinien być bardziej na poważnie, od żartów jest wesele
I tam tez mi się podoba odrobina szaleństwa np podczas 1 tańca
U nas było klasycznie, ślub jak i 1 taniec, natomiast dalsza impreza była baaardzo szalona
Ale np ślub moich znajomych był na luzie od A do Z Począwszy od zaproszeń, gdzie dla znajomych, napisane były ksywkami
Ślub mieli w kościele baptystów (PM z Nigerii ), więc było nabożeństwo, Młodzi się śmiali, wychodzili z kościoła zanim się zaczęło itp Następnie wesele: DJ + większość gosci to mlodzi znajomi = współczesna muza 1 taniec tez na luzie, jak zaczęła kręcić ta swoją czarną dupcią to nawet Młody nie wiedział jak sie zachować ale w końcu sie rozluźnił i dołączył do niej To też miało swój urok, fajnie było w tym wszystkim uczestniczyć jednak ja wolałam własne wesele klasyczne i takie było
Też racja, w innych krajach takie zabawne wejście nikomu nie wadzi, w Polsce to by raczej nie przeszło. U nas również, wejscie spokojnie, taniec również, a później szaleństwo i zabawa do białego rana.
To fajny musiał byc ten ślub i wesele tej mieszanej pary.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Karinio ja piszę szczerze co myślę a ty nie? Łeeee
niedobra jesteś

tzn. "to zła kobieta była"
Nie, nie. Nie w tym sensie szczerej prawdy, bardziej mi chodziło o walenie prosto z mostu, źle się wyraziłam. Pisze co mysle.

Ten post ma numer 2012

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-01 o 18:01
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora