Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-01, 18:10   #873
prunelle
Wtajemniczenie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
gdzie ten brzuch

o kurcze biedactwa moja też produkuje ostatnio dużo śliny i strasznie się boje takiego momentu jak się mocno zakrztusi

laseczka
bystrzacha z Kacperka

podrzuć mi, z chęcią się nią zajmę co dwie Nadie to armagedon w domu

ja swój przez taką kałużę wyrzuciłam bo myślałam że gdzieś przecieka

Nadunia ślicznota!

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
na Ursynowie
ale wszędzie w Wawie tak jest
szkoda, ze od razu po urodzeniu nie zapisałam, byłby bliższy numerek

haha, jak twoja Nadia lubi gadać, to sobie będą razem plotkowały

to u ciebie może jakiś klubik malucha się sprawdzi, ja potrzebuje jednak w pełnym wymiarze czasu

Ja byłam, u kardiologa i na echu serca, tez przez szmery, Nadia ma niedomykalność zastawki, podobno to się najczęściej samo koryguje u takich małych dzieci, na następną kontrole mam iść po pół roku.

możliwe, muszę się przyjrzeć, co tu mamy w okolicy

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Ja nie szczepię ani na rota ani na pneumo. Zamiast martwić się 3 ukłuciami lepiej zobacz skład szczepionek, które masz do wyboru, skutki uboczne itp. A ukłucia zawsze można rozdzielić, nikt nie zmusza do szczepienia wszystkiego na raz, nawet lepiej dla dziecka jak jest osobno.

A to już jest inna sytuacja, ale zawsze warto robić przeciwciała przed szczepieniem, bo może nie być konieczne.

To ze zdjęciem jest świetne To pierwsze klasyczne też ładne. Ja bym wzięła ze zdjęciem, takie oryginalne

MMR świnkę odrę i różyczkę chyba większość z nas przechorowała, to normalne choroby wieku dziecięcego, a cały czas nikt nie wykluczył związku tej szczepionki z rozwojem autyzmu. A niedługo to będą chcieć na przeziębienie szczepić... Sanepidem się nie martw, niedawno był wyrok sądu, że nie ma prawa nikt nakazać szczepienia, więc nie mogą zmusić, jedynie mogą trochę uprzykrzać życie wysyłając korespondencję, że trzeba szczepić "blablabla". WZWB jest osobno a błonica, tężec i krztusiec jest razem jako DTP. Może być żywa lub zabita. Gdzieś czytałam, że dla osób uczulonych chyba na białko kurze można podać lepszą szczepionkę osobno na błonicę, trzeba poprosić lekarza o recepte, bo normalnie szczepią byle czym jak leci... Ale to muszę jeszcze sprawdzić.

kasiapruszkow, nie martw się brzuchem, niejedna kobieta ma taki a nie jest w ciąży, a Tobie jeszcze zejdzie, przecież niedawno był poród.
iweczka,współczuję
wanilia83, małej słodycze szkodzą, tylko kruche ciastka mogę jeść

Moja Agniesia już na dłużej potrafi patrzeć na zabawkę jak jej macham przed oczkami I uwielbia jeździć tramwajem
Ważyłam ją wczoraj to już ma 3,7kg. Zdjęcie wczorajsze Jaka ja piękna jestem!
dzięki
też się muszę przyjrzeć, można się pogubić w tych wszystkich szczepionkach
mała śliczniutka

tajka, Twoja córa też piękna w tej sukieneczce wygląda ślicznie

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora