Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-02, 22:08   #2009
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ściska mi gardło i chce mi się ryczeć. Ale mam dół. A Tż zaraz wróci do domu z pracy idę do wanny.

jutro jedziemy do domu. Nita, Natalia - będę bliżej Was
no to zapraszamy w nasze strony może nasz klimat poprawi ci nastrój

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Lucy - nie rób testu bo jak cie tu jutro dopadniemy z Natalią to dostaniesz po dupsku

U mnie też beta bardzo bardzo rosła , i był pusty pęcherzyk po tygodniu się coś pojawiło i potem w 11tc lekarz mi powiedział ze jest pusto !!! na nastepny dzien zabieg , ale szybko poszło.
tak tak jestem za nie robić testu, bo cię dopadniemy a kobity w ciąży potrafią być agresywne

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
jak nie był pewny to dobrze ci poweidzial

mi w ciąży z nicolą od razu wypisał - aborcja , i jak przyszłam do szpitala z nastawieniem na usunięcie okazało się że nie jest to ciąża do usunięcia , Nicola ma 4,5 roku , zdrowa jak rybka
Nita a co ci się dokładnie działo w pierwszej ciąży ??

zbieram się do snu jutro mam wizytę u gin !!! stresior mi się włącza

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2011-06-02 o 22:09
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora