2011-06-03, 07:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Dzień Dobry!
Ehh, wczoraj miałam takiego wielkiego doła że szok... Bolały mnie plecy (krzyż) wieczorem, pobolewał brzuch trochę. Panikowałam w środku, ale tż nic nie powiedziałam, bo by się za bardzo zamartwiał Zadzwonię dziś do gina umówić się na wizytę na przyszły tydzień i zapytam czy mam się tym martwić czy nie. I tak się martwię.
Dodatkowo wczoraj mama mi powiedziała, że moja siostra jest w ciąży. Jest przerażona bo dwa razy #, tam u nich nic sobie z tego nie robią i sama na własną rękę bierze tabletki.
I teraz boję się podwójnie 
Lucy1111 testu nie rób bo dół będzie jeszcze większy. A może jak pojedziesz do domu, chrzest i rodzina i znajomi.... to może przestaniesz na trochę myśleć i tu pach, wracasz i czas robienia testu 
Cytat:
Napisane przez Ania ania23
kurcze widzę, że większośc z nas miała puste pecherzyki  ja w pierwszej ciaży miałam zarodek ale niestety nie biło serce
|
Ja miałam piękny pęcherzyk z pięknym zarodkiem i ładnie bijącym sercem... do czasu...
Cytat:
Napisane przez Ania ania23
|
po co?  
Dzisiaj dwie wizyty to będziemy kciuki trzymać zaciśnięte podwójnie.
Natalia, Daria 
Kasia przecież to jest normalna, piękna druga kreska - słaba bo wcześnie ale JEST 
Czas edycji: 2011-06-03 o 07:20
|
|
|