Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-03, 20:58   #77
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
może w przyszłym roku coś posadzimy, teraz posadzimy jedynie tyłki na kocyku i przy grilu ja bym chciała jakieś warzywka chodowac ale moja działka jest w miarę blisko drogi i wielkiego zakładu który truje nam całe miasto, więc nie wiem czy jest sens. ja też truskawki i czereśnie uwielbiam i dzisiaj już się obżarłam jednym i drugim.

Kolorek masz świetny, też taki mi się marzy ale odwagi mi brakuje aby spróbować, bo nie wiem czy będzie mi pasował. A jaki ty masz kolor naturalny włosów?
to masz racje.. lepiej jeździć i sadzać tyłki do odpoczynku
dziękuję, a jak ci się kolorek marzy to zrób kurde to tylko włosy wszystko się da naprawić a one odrosną
ja naturalny mam jak kameleon - od mysiej szarości po wyblakły rudy a dokładniej na jesień i zimą mam szary bo mało słońca jest, wiosną się robi blondynka ze mnie a na lato jak słońce mocno daje jestem złoto ruda ale nie ładnie złoto a wyblaknięte
więc kolor mam różny w zależności od napierniczania słońca

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
no on z tych mało przejmujących się! Jakby mógł to by jeszcze mi drzwiami trzasną, że on i tak wychodzi! Typ niepokorny!
to ja typ niepokorny sam nie wiem co we mnie tkwi...
a Ty Guciosławo masz u mnie lanie! nie odzywam się do ciebie - czemuś się nie chwaliła że twym mężem jest Jacuś Stachurski!! co?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no zeby tak było można pożyczyłabym Ci mundur i bys miała cały dzien z dzieciakami, a jutro jeszcze ma byc tak goraco....
tak w ogole dzis odebralismy słonia, ktorego narysowałam prwie 2 lata temu slon sie powiekszył, ma ok. 150cm wzrostu i jutro dzieciaki beda mogły robic sobie z nim zdjecia. jak bede miała fotki to wam pokaze
jakiii słoń oco chodzi bo mam dziury w pamięci

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja w tym roku nie planuję wakacji więc spoko,tylko będę musiała wszystko zgrać z pracą.A wy zlądujecie w Poznaniu u Twojej kumpeli dobrze pamiętam:?
Na razie nie jest tragicznie,bo za krótko tam pracuję ,ale wczoraj np zwróciła mi uwagę na to,że jak obsługuję klienta ,to nie mam go traktować jak w PRLowskim rzeźniku bo schylając się do kasy ,którą mam na dole,akurat powiedziałam do klienta dziękuję i do widzenia bo właśnie wychodził....baba ma wymagania z kosmosu bez kitu...choć z drugiej strony mnie to nie dziwi,bo ceny też mają kosmiczne...Dziś np jeden pacjent wszedł i rzucił na blat 10 tyś i powiedział przyniosłem dyszkę na zaliczkę
ojaaaaaaaaaaaaaa co za szefowa
a klient.. dyszka na zaliczkę... to sorki ale co on zaliczkuje remont
a my mamy niby spać u przyjaciółki aleeee wiesz jak to z maluchem... chyba raczej wynajmiemy sobie coś zwłaszcza że wu sknera wyczaił ofertę super na rynku w hotelu ale trzeba rezerwować ciut wcześniej więc w tym tygodniu się wszytko okaże
choć przyjaciółka krzyczy że u niej mamy spać
spoko spoko moze być po pracy może być w weekend ja tam prosty człek jestem dostosuje się

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-06-03 o 20:59
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora