Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-03, 22:40   #1170
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Oj mi się wydaje że mój to ciągle ma jakieś skoki, ale czy to możliwe, żeby były aż tak przyspieszone? w sumie 10 dni przeterminowany... tylko czy skok 8 tygodnia, jest przy ósmym skończonym czy zaczętym?
I wczoraj i dziś wracałam biegiem ze spaceru z dzieckiem które brzmiało jak obdzierane ze skóry Biegłam w tym upale wczoraj to byłam cała mokra, dziś już na luzie. Oczywiście wchodzę do domu biorę na ręce i cisza Nie chcę go wyciągać na dworzu jak płacze bo jak skuma to będę chodziła nawet na spacer na rękach.

No i ogólnie mamy od kilku dni inny rytm dnia i nocy. w nocy pobudka o 3, 6/7, 9 i jeszcze dospanie czasem do 11 no i potem juz nie bardzo.. przysypia przy cycku, ewentualnie gdzieś się zdrzemnie na pół godzinki czy godzinkę. No i tak jak wcześniej kąpiel była koło 21:30 i potem zasypiał o 22:30 tak dziś o 21 już spał i to go przetrzymałam bo męża siostra przyszła na chwilę.

W ogóle jestem w szoku że Izabella np może położyć Idalkę i ta sobie ładnie sama zasypia u nas nawet nie ma na to szans - po pierwsze Franek wieczorem zawsze zasypia przy cycu i takiego go niosę do łóżeczka.
Choć też jak się obudzi w łóżeczku, to siedzę przy nim i głaszczę główkę, lub trzymam za rączkę - lub mix. Jakos nie umiem wyjść. Ale to pewnie dlatego że ja nienawidzę zasypiać sama Zawsze mi jest źle, jak tż jeszcze coś robi a ja już się chcę kłaść.

Mi się snilo, ze mylam gdzies Franka i nie mialam nic do mycia dla mniego, a dzien wczesniej ze jechalam z nim w Tramwaju i mi spadl za siedzenie, a potem go zapomnialam

masz jakiegosc linka do tych centyli?
Ja mierze Franka i wg mnie to on ciagle ma maks 55 cm :| to jakim cudem musze kupowac pajace 62 bo wszedzie te nogi za krotkie ?? a body 56 wchodzi teraz.

słodziak

współczuje Ci - ja to przez pierwszy tydzień ryczałam jak siadałam a karmiłam na leżąco.

Ja muszę iść do endo ale ciągle coś wypada i tz nie moze zostac z Frankiem, no i za 3 tyg. znowu musimy zrobić Frankowi tsh i zobaczyc czy spada bo teraz ma 3, a powinno byc ponizej 2 na pewno, a najlepiej pewnie maks 1.

łączymy się w niedoli

My bylismy kilka dni temu zeby malemu kupic jakies rzeczy, ale makabra ceny kosmiczne - a to jest na miesiac przeciez.
Ale przejrzałam ze już mi chce
tak jak pisala Tity - wszystko mdle i brzydkie dla chlopaków, a jak juz jest cos fajnego to 40 zl za pajaca
najbardziej chcialabym jakiegos pajaca bez nóg ale takiego na prawde cieniutkiego i zeby nogawki byly bardziej obcisle a nie takie wielkie ze 3 nogi Franka by się zmnieścily.
a najgorsze ze jak dla chlopca to blekitne a ja tak nie lubie malego w blekitnych

Krusiak ten facet to jakaś masakra - skąd się biorą tacy byzmesmeni

Wiesz co ja zamówiłam szampon oilatum soft ale dopiero tz jutro odbierze i wczoraj umylismy glowke w hipp tym od pierwszych dni zycia i masakra cala glowka w lupiezu, a mial ta ciemieniuche tylko w jednym miejscu, a ja tez mam na niego uczulenie dlatego nie uzywamy, i maly tez jak widac.

Oj biedna jesteś. Ja w ciąży miałam masakrę - normalnie płakałam raz w łazience i myślałam że umrę. miałam takie wielkości rodzynek trochę większych. I bałam się porodu jak diabli i parcia. ostatni miesiac ciąży smarowałam posterisanem i nie bolały - ale były. Po ciąży powiększyły sie ale nieznacznie gdzies jak mały winogron i po 7 dniach gdzieś - idę do łazienki i jakoś mi dziwnie a tak nic nie ma. Aż byłam w szoku wszędzie czytałam że się już tej wielkości nie wchłoną same
Ale mi pomagał nabiał - jak zjadłam 1 jogurt dziennie to było lepiej.

W ogóle mam głupie pytanie jak pierzecie obkupane ubranka? Franek to ma chyba jakieś żarte kupy bo nic ich nie rusza 0 - muszę moczyć i trzeć mydłem... A piorę w 40stopniach w jelpie... może temp za mała..
http://siatkicentylowe.edziecko.pl/
tu są siatki centylowe, ja mam tez takie w książeczce zdrowia
aż się zaczęłam zastanawiać, czy moja jakaś nie za wysoka jest

ceny są masakryczne, dlatego ja w sklepach kupuje tylko na wyprzedażach, a tak to używane na alle

moja młoda nigdy nie obkupkala ciuszków, za to przesikala x razy

tabletki jednoskładnikowe działają wczesnoporonnie, dlatego aj tylko jedne cykl je biorę, a potem to normalne
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-06-03 o 22:43
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora