2011-06-04, 14:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
To super że można 
Cytat:
Napisane przez Corvette
Dziewczyny, miałam wczoraj "zasrany" dzień. Siedziałam na dworze z dopiero co świeżo zaparzoną herbatką...Nagle czuję "plumm", patrzę, a do herbaty ptak mi narobił. Do samego kubka wpadło! 
Kupiliśmy taki "namiot" bo nie wiem jak się to nazywa, jest na rurkach i ma "dach" z materiału. Obecnie stoi przykręcony do desek na tarasie. Nie ma srania w moje kubki!
|
musiała być pyszna herbatka
Cytat:
Napisane przez arnama
A z sexem może masz i rację ja to znów miałam taka tezę na to, że faceci chojrakują że takie demony sexu, ze ciągle im się chce, bo mają partnerki "głowa mnie boli" i po prostu tego sexu nie mają, a jak temperamentna im się trafi to tak wymęczy, że już nie są aż tak rozochoceni
|
A mi się wydaję że każdy facet jest inny i jedni są faktycznie tacy że ciągle im się chce niezależnie od partnerki a inni po prostu tego seksu potrzebują mniej 
Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej )
Cytat:
Napisane przez kasiaweronika

witaj eff8 ja tez swiezutka i dziewczynki przyjely mnie jak swoja
|

Cytat:
Napisane przez Karinio
No, taaa znam to bo mam bratanka 6,5 miesiecznego i jak rozmawiam na skypie a np ktoś go ma na kolanach, to wszystko łapie i do buzi bierze. 
Uuu, przy takim dziecku trzeba mieć oczy na dokoła głowy.
|
A no trzeba, trzeba 
Moja niunia dziś (ma 8 miesięcy) jak byliśmy chwilę nad wodą to nawet nie wiem kiedy zaczęła wcinać piasek