Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-04, 15:56   #2158
Ariena
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Wiecie co Nam to co się przydarzyło to pikuś, przed chwilą rozmawiałam z sąsiadami-polakami. I ów sąsiadce zapalił i spalił się dzisiaj samochód. Jechała z centrum do domu teraz i zaczeło się dymić, więc szybko wyskoczyła. Było zwarcie w elektronice. Dobrze, że jej się nic nie stało. Widziałam zdjecia ich spalonego samochodu, masakra strasznie to wygląda.
O matko, ja bym pewnie została w tym samochodzie, zupełnie nie wiem co robić w takich sytuacjach. :/ OStatnio podczas jazdy mi zgasł silnik (nie wiedziałam o tym) i naciskam na gaz i nic i tak powoli się zatrzymywałam, pewnie na autostradzie by mnie zbanowali. Całe szczęście otrzeźwiałam i zjechałam na pobocze siłą rozpędu i dałam światełka awaryjne i wtedy skapłam się że silnik zgasł.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
a inni po prostu tego seksu potrzebują mniej
Gorzej właśnie jak trafią wtedy na temperamentną kobitkę (ale to raczej dla niej gorzej)
No to ja mam gorzej. Jemu w tygodniu po pracy się nie chce, zostają weekendy i to nie zawsze (stosuję kalendarzyk z dużym zapasem dni). Choć kiedyś jak miał te 24-27 l. to było inaczej, ale im starszy (teraz ma 30) to mniej mu się chce, aż się boję co będzie dalej bo mi się chce coraz bardziej z wiekiem.

Zrobiłam babkę cytrynową dukanowską, po raz pierwszy w sumie, mam nadzieje że będzie dobra. W sernikach dukanowskich doszłam już do perfekcji.