Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-05, 11:39   #2564
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Ja zawsze chciałam mieć dłuuuuuugie włosy Ale niestety przez moją łysinkę nie mogę przesadzać...I tak teraz mam za długie i zbytnio się oklapują i widać łyse przerzedzenia... Ale TŻ ciągle powtarza,że kobieta powinna mieć długie włosy. Chyba jednak je troszkę podetnę.

Chociaż z zapuszczaniem też trzeba mieć umiar. Wczoraj na koncercie widziałam kobietę,która rozpuszczone włosy miała do zgięcia kolan (!!!) ,do połowy były ładne i zdrowe,ale na końcach to już takie sianko... Jak umyć takie długie włosy ?
Nieraz myślę o tym żeby je ściąć do ramion ale bardzo wolno mi rosną i po prostu mi ich szkoda
Na szczęście nie mam zniszczonych końcówek bo dbam o nie i regularnie podcinam Dużo w ich stanie zmieniło nakładanie odżywki od połowy długości przed myciem głowy Niebo a ziemia

Ostatnio widziałam dziewczynę, na oko licealistkę z włosami to pasa, bardzo ładnie to u niej wyglądało, zwłaszcza że miała zdrowe włosy Do tego była bardzo wysoka i szczupła Pozazdrościłam jej

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora