2011-06-05, 18:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Wstawiam swoje U dzisiejsze
I(u tżta ): cieplutkie tosty z masłem (nie wiem ile ale kilka) pyyyyszna!!!spora porcja jajecznicy z rzodkiewkami i pieczarkami herbata owocowa +łyżeczka cukru,0,5l soku pomarańczowego jednodniowego.
II:dwa duze kawałki placka z truskawkami i czereśniami i kruszonką - babcine ciasto, czyli najlepsze co może być i ciepłe kakao nat. z miodem.
III: pieczone ziemniaki, pierś z indyka zapiekana z serem i szynką w sosie warzywnym, marchewka zagęszczana mąką i masłem+ mizeria ze śmietaną i szklanka chłodzonego kompotu owocowego
IV:parówka, kromka chleba orkiszowego,parę ogórków polskich, rzodkiewek i kilka małych pomidorków, znowu kawałek placka z IIśn., 250ml soku jabłko-marchew, -czyli rodzinne "biwakowanie" taaaaa
V: a tu nie wiem co będzie - chyba sałatka owocowa z lodami ciasteczkowymi i nerkowcami- nietypowo ale mam ochotę
+ ok. litr domowej lemoniady (cukier trzcinowy cytryna woda limonka mięta chyba)
aaaaaaaaaaa- i w ciągu nocy było jakieś drinki, przekąski typu paluszki, koreczki - tyle z tego pamiętam, nie wiem czy to się liczy ale jakby co to piszę.
wstałam dzisiaj późno i sama się sobie dziwię że w taki upał tyle zjadłam
i jakkkk??
Czas edycji: 2011-06-05 o 18:19
|
|
|