Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-05, 19:21   #4264
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D

Wróciłam ale miałam pogodę wczoraj o opalanku mogłam pomarzyć z powodu @ ale dziś już sobie posiedziałam i tak się objadłaaam i opiłam (piwska) a teraz wcinam truskawki

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja właśnie kupiłam tą kieckę będzie idealna na lato
bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość

szczęściara bandażowa
Pisałam :bandażowa" że taka obcisła ale tych takich charakterystycznych przeszyć nie ma tylko gumkę w pasie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no i oczywiscie przytyki znow byly- ze palce zle trzymam, ze szczotke zle itp. ale olewalam i jakos minelo
i co myslicie? krecone czy proste?
tz i moja mama twierdza ze proste
a ja sama nie wiem...

Załącznik 4003841Załącznik 4003842Załącznik 4003843Załącznik 4003844Załącznik 4003845Załącznik 4003846

po pierwsze to gratuluję
po drugie kochana zdecydowanie proste w tej chwili już Ci mówię dlaczego bo po podcięciu włoski jakby odżyły, już nie wydają się takie "ciężkie" jak kiedyś gdy były proste no ślicznie wyglądasz!!!

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
tak, straciłam na chwilę przytomność
już jest ok, poleżałam później w chłodnym domku, zjadłam, wzięłam tabletkę i było już ok ale okropne uczucie
o rany

[QUOTE=_paulinka2;27307366
ja tylko tak z doskoku czytam ehh... mam się ostatnio z tżtem i jakieś gorsze dni... miłego wieczorka blondasy [/QUOTE]

trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Adzi07 Pokaż wiadomość
Czeko kitkulka
Bo nikt mnie nie rozumie
Tez tak macie
rany co z Wami dziewczynki główka do góry kochana

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
adzi egzaminy mam 13 i 15 czyli za lekko ponad tydzien... ale sie nie stresuje.

czeko ja bym brala ten 10,01.
on bedzie mocno popielaty a ze ciemny to sie nie boj, to przez szarosc ktora ci sie zmyje.
chociaz numeracja ciut pomieszana.

lady mam fotki w swietle dziennym
prosze.

Załącznik 4005806Załącznik 4005807Załącznik 4005808
ale pięknie jest już dużo dużo równiej

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Bunny! jeszcze coś a nie myślałaś żeby tak delikatnie ścieniować włoski przy buźce? Ale tak subtelnie, nie że schody zaraz masz taką drobniutką i delikatną buźkę że byłoby to na korzyść moim zdaniem ja z przodu też tak muszę mieć bo inaczej nie wyglądam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora