Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub cywilny=gorszy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-05, 20:21   #84
Bayje
Zakorzenienie

Dot.: Ślub cywilny=gorszy?

Tak przeczytałam pierwsze zdanie gdzie jest napisane, że badania były na tamtej stronie przeprowadzane gdzie jest to strona suplementu dla 'kobiet' w ciąży - wątpie by po takich stronach z suplementami które ich nie dotyczą kobiet w ciąży patrzyły dziewczyny które mają to jeszcze przed sobą.
Możliwe, że te 16 % to Kobiety które zaczynały zażywanie tego suplementu i 'załapały' się na tą ankiete stąd te aby 16% ..

Cały artykuł również przeczytałam i znam sytuacje gdzie para bardzo chciała potomka a chęci to nie wszystko jak sie okazuje.

Czy ja piszę o wpadkach?- nazwałam to nieplanowaną ciążą bo 'wpadka' wydaje mi się jest bardzo chamskim i mało kulturalnym wyrażeniem.

Cytat:
Przeczytasz w ogole co tam jest napisane, czy bedziesz dalej kierujac sie moca komentowac ?
Nie musiały korzystać z tego suplementu ale chyba jakoś dojść musiały na ta ankiete internetową by został napisany ten artykuł, prawda ? a adres do ankiety mógł paść na każdym portalu dziudziusiowym a takich jest mase a wszystko w celach reklamowych. skoro już jeśteśmy tak bardzo dociekliwi - artykuł z dnia 24-06-2008 - myślę, że do dnia dziejszego DUZO się zmieniło

Cytat:
Dobra, koniec juz tej dygresji, naprawde.
Już dawno napisałam, że jak chcesz sobie porozmawiać o ciążach to gdzięs jest odpowiedni temat
Tak na przyszłość posługuj się bardziej 'teraźniejszymi' statystykami

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2011-06-05 o 21:48
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując