Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 20:36   #260
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Odstawiliśmy Przemkowi soczki od wczoraj i obserwujemy co się będzie działo z tą jego skórą... Dzisiaj mój mąż stwierdził, że buźka jakoś lepiej mu wygląda
Trzymam żebyście znaleźli przyczynę.

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ech u nas dług historia :0 zaczelo sie od "niby " skazy. Pil bebilon pepti ale nie przybieral na wadze i robil zielone kupy, mial zywe rany na buzi odstawilam i przeszlam na humane wszystko przeszlo. a w maju teraz zaczal sie dusi i od razu klinika. IgE miał 1139
współczuję przeżyć.

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

lepiej, duzo lepiej
ale co ja sie ostresowałam to moje
dopiero w piatek po południu sprawa sie zakończyła, choc juz straciłam nadzieje
nie chciałam Wam tu smecic bo jak sobie pomysalam o Maciulku i Marcie to mi wstyd było że takimi przyziemnymi rzeczami sie przejmuje

aaaa byłam u dermatologa z Zuzia
wyczekałysmy się w mocno klimatyzowanej poczekalni i teraz efekt, Zuza katar, ja gardlo
mieliśmy byc prywatnie ale okazało sie ze maż pod zły nr zadzwonił i zarejestrowałam nas na fundusz
a skoro juz bylismy to zdecydowałam poczekac
babeczka okazała sie nie gorsza niż jak bylimy u niej prywatnie
anioł nie lekarz
kazała sie nie martwic bo xle te poliki nie wyglądaja juz tak, a na ciałku tez delikatnie tylko ta wysypka
juz miałam ja pytac o Elidel ale sama zaproponowała, tak więc dzis ją pierwszy raz posmarowałam i zobaczymy jaki będzie efekt

Cieszę się,że jest lepiej

Zdrówka dla Was

Super,że jest poprawa

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

, teraz mam za mało czasu na WAX, kiedyś używałam, ale bez szału w sumie, nie mam zniszczonych włosów.

Ja miałam zniszczyłam i wysuszyłam prostownicą

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Katarzynko, Miramej jakoś nie mogę się wbić w temat , jak już zajrzę to nie wiem często o co chodzi i nie chcę tak bez sensu wypalić z czymś. Poza tym pewnie jak wszystkie mamy cierpię na brak czasu. Dużo czasu spędzamy na dworzu, jak Tomek śpi to robię coś w domu albo idę się zdrzemnąć bo mój Gagatek wstaje ostatnio punkt 5.50...

Idziemy dziś na basen pierwszy raz, ciekawe jak Tomuś będzie reagował. Ostatnio u nas otworzyli nowy taki z zjeżdżalniami
Popieram dziewczyny pisz po prostu,co u Was .

I jak?Podobało sie Tomusiowi?

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Dobry
33 stopnie ????? o nieeeee, ja już się topię.
właśnie przechodze pierwszą @ po odstawienu tabletek. Brzuch mnie tak napierdziela, że zaraz skonam, a leje się ze mnie że ho ho, od 7 rano już 2 razy zmieniałam podp. Chyba niedługo wróce do tabletek, bo tak cierpieć to mi sięnie widzi. Przed ciąża było lajcikowo
moje @ po tej ostatniej ciąży to też... współczuję Ci bardzo.

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
a myslalas zeby na masaz isc? Ja tez mam od czasu do czasu problemy, i jak cos sie dzieje ide na serie 3 masazy i przechodzi. lekaz pierwszego kontaktu poza przeciwbólowymi nic nie da.
nie myślałam,bo nie miałam,nigdy problemów z plecami,czy kręgosłupem.To jakieś jednorazowe chyba,bo już prawie przestało chyba mnie zawiało,raz też deszczyk mnie pokropił

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Wróciliśmy
Bartuś wygrał w sumie 3 rundy z 7 i zajął 29 miejsce na 50 uczestników. Jak na pierwszy raz i amatorstwo nie jest tak źle
Dumna jestem z mojego Starszaka

Tak sobie myślę, że niedługo zaczniemy odpieluchowanie i sobie przypomniałam o majteczkach treningowych, które kiedyś oglądałam.
Np te:
1 majteczki
2 majteczki
pull-upsy Huggisy

Co o tym myslicie?

Idę kończyk kuraka, bo z obiadem to my dzisiaj w tyle
dla Bartusia.Jak na pierwszy raz to sukces

Hmm,sama nie wiem co powiedzieć,w zwykłych majtach też dziecko ma mokro i chyba czuje tą wilgoć a Bartoszowi na początku wogóle nie przeszkadzało,że zsikał gatki.Stanął i potrafił powiedzieć,że: leci bo mu ciekło po nogach.To tyle z moich obserwacji

My dzisiaj cały dzień u Rodziców i na działeczce.Dzieci pobrykały,ja chwilkę odpoczęłam .Damian jedzie jutro na wycieczkę do Krakowa: w planie mają: ogród botaniczny,muzeum archeologiczne i zwiedzanie podziemi Sukiennic-także starszaka cały dzień jutro w domu nie będzie,mąż w pracy,rządzimy sami z Bartosiem
Kładę się dzisiaj wcześniej,bo rano o 6 to już musi być gotowy

Spokojnej nocy

Edytowane przez sylka79
Czas edycji: 2011-06-05 o 20:37
sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora