Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zycie w Ameryce...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-18, 03:07   #14
poulette
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze zycie w Ameryce...

Cytat:
Napisane przez tornado Pokaż wiadomość
Poulette, nie martw się Takie uwagi nie są przyjemne, ale weź pod uwagę, że może ideałem Twojej teściowej jest typ modelki (chodzi mi o figurę). No i jeśli planujecie powiększanie rodziny to nie stosuj jakichś drakońskich diet przypadkiem. Będzie dobrze
A u mnie w okolicach SF świeci słońce i jest przepiękna pogoda. Podobno to tutejsze lato - wrzesień, październik. Cieszę się bardzo, bo lato mnie rozczarowało - słońce świeciło, ale bryza znad oceanu przynosiła chłód.
A co do tematu to żyje mi się nieźle. Po przyjeździe tutaj przeżyłam mały szok kulturowy, ale teraz jest fajnie. Zostajemy tu do końca roku i chyba smutno będzie wyjeżdżać.
Tornado, ciesze sie bardzo, ze wreszcie czujesz sie tu dobrze. wiem co przezylas, bo ja tez bylam w totalnym szoku przez pare pierwszych miesiecy tutaj. Najwazniejsze, ze teraz czujesz sie tu dobrze. Ja tak jak ty, mysle, ze w gruncie rzeczy jak przyjdzie do wyjazdu, to bede beczec, bo spedzialam tu tyle milych chwil. Poznalam milych ludzi. Na szczescie biznes, ktory zaczynam, jezeli wypali, pozwoli mi na powroty tutaj od czasu do czasu w intereseach. jejku, jak to brzmi....w interesach.
Juz nie moge sie doczekac, az to zacznie dzialac....! mam nadzieje, ze wypali. Tyle energii co ja w to wkladam, musi wypalic !
poulette jest offline Zgłoś do moderatora