Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. IX
Wątek: Essence cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 10:39   #4511
coco_kiciusia
Zadomowienie

Dot.: Essence cz. IX

Cytat:
Napisane przez mejaczek Pokaż wiadomość
Dobrze zgadujesz To jest hello holo, które kocham strasznie, a jako baza lakier z limitki E, YR, 01 Cut off the beige.
Długi, bo jak juz mam chwilę to wszystko opiszę :P
Ciesze się, że makijaz się podoba i dodam jeszcze jedno : wielu facetom też się podoba
Hehe i dobrze
Fajnie, ojj fajnie wyglądają te lakiery razem
Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatnio lakier do frencha z nowości - French Nude 05 Simply Nude... Żałuję, że nie zapytałam się wcześniej tu na forum, czy warto... Strasznie rzadki ten lakier! I przez to strasznie smuży, nakładanie go to męka :/ 1 warstwy w ogóle nie widać, 2 warstwy jako tako, ale te smugi Czy któraś z Was ma może wybielacz do paznokci Pro White Rose, który to ma się nadawać do frencha? Cyt. ze str Essence:
Moje pytanie brzmi, jaki to daje efekt i jak się nakłada? tzn. czy lakier jest rzadki i smuży? Czy faktycznie daje różowe zabarwienie? Bo drugiego takiego wodniaka jak French Nude nie zniese...
http://www.essence.eu/pl/produkty/pa...-paznokci.html kochana masz na myśli ten Pro White Rose? Ja go mam i jestem zachwycona. Ma taką lekko niebieską poświatę (nie przerażajcie, się, to ładnie wygląda ) która rzeczywiście sprawia że paznokcie są jakby wybielone. Bezproblemowo się nakłada. Ja mam jeszcze Pro White French - taki sam tylko odrobinę mniej różowy a bardziej naturalny, ale swego czasu chciałam któryś wymienić bo są prawie identyczne Oba polecam. Używam je na Pro White Effect i mam jeszcze lakier do końcówek Pro White który był w tych zestawach co je wycofali, ale jego już nie polecam. Ciężko się go nakłada dlatego rzadko robię frencha bo to ze 2-3 godziny zabawy
Ale jak już sobie kiedyś zrobiłam, właśnie wymienionymi kosmetykami to komplementy się sypały się
Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Jakiś tydzień temu stałam się szczęśliwą posiadaczką tego dwustronnego pędzelka Jest cudny

Tylko, że ja zapłaciłam za niego 9,90 (czy 9,99 ) W każdym razie kosztował niecałe 10 zł. A Wy piszecie, że kupiłyście go za niecałe 5 zł A może ktoś przekleił nalepkę z ceną Cała w skowronkach przyleciałam z nim do chałupy, szczęśliwa, że udało mi się go dostać (w H&M przy rotundzie, jakby ktoś potrzebował), bo w pierwszym h&m-ie, do którego zajrzałam w ogóle ich nie było (czyli na Nowym Świecie), a tu mi z ceną takie przekręty zrobili...
I stąd moje pytanie, czy one teraz tak podrożały czy co...
Cytat:
Napisane przez mejaczek Pokaż wiadomość
Dziwne. Ja kupowałam niedawno za 4,90 zł. Jestem ciekawa co zrobili u nas, bo było pewno tych pedzelków z ceną 4,90 zł.
Heh, trudno. Kurczę, ja nadal chcę te pędzelki (dwustronny do oczu, blender do oczu i dwustronny do pudru).
Mejaczku, jest szansa że będziesz w GŁ? Nawet jakby była nowa cena to chcę
Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Udało mi się dorwać żółty lakier z Blossoms

Więcej zdjęć na blogu
O, nareszcie ktoś kto tak jak ja nie ma złego zdania na temat żółtego Blossoma
Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ten miętowy W ogole myslalam ze te buteleczki beda jakies wieksze :P
Haha ja też
Mam teraz na paznkciach Let Me In Pink i powiem Wam, że jak dla mnie to on jest taki w jagodę. Różowo-jagodowy. Jedna warstwa kryje wyśmienicie
Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
Dzięki Ci dobra Kobieto

Ja się już cieszę że nie wzięłam miętowych ale będę mieć z Bondi

Za to Let Me in Pink u mnie jest ciemniejszy

NEWS: U nas w preview zone pojawiła się Ballerina.
Hansy mają w preview wszystkie 3 limitki

edit: już myślałam, że mi skasuje tego posta bo kiedy nacisnęłam wyślij miałam błąd przeglądarki ale jest

Edytowane przez coco_kiciusia
Czas edycji: 2011-06-06 o 10:42
coco_kiciusia jest offline Zgłoś do moderatora