Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 10:25   #2008
kasiek64
Zadomowienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Witam w poniedziałek. Od rana zadziwiają mnie 2 rzeczy.
1. Że Stokrotka jest jeszcze z nami
2. Długość mojego snu. Dopiero podniosłam się z wyrka i zjadłam śniadanie (ale jaki sen miałam........)

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość

Kasiek, brzusiu ładniutki i powiększa sie oj tak.... no i widze ze czym większy jest tym zoom większy
Bo się w kadrze powoli nie mieści
Dziękujemy za komplementy. A tak poza tym to zrobiłam fote tylko dlatego, że mnie tz wystraszył ze mam brzuch niżej. Ale ja tego kompletnie nie widzę.

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Taaa...w trakcie śniadania
Skurcze nad ranem poszły spać i znowu są nieregularne:/
Jutro rano idę do szpitala,juz sie nie wykręcę. Mam tylko nadzieje,że zrobią jakies czary-mary i zacznę rodzić,bo leżenie tam bez celu wcale mi się nie uśmiecha:/
Tymbardziej,że mąż w domu i urlop mu leci...

Współczuję
Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
Kasiek no to ja już jestem z moim męskim ramieniem Nie da się ukryć, że brzuch Ci rośnie

Dzisiaj spuchły mi dłonie dla odmiany, stopy są w miarę ok, a dłonie jak balony No i w związku z tym chyba zacznę od dzisiaj kombinować coś z tymi obrzękami, może jakieś zimne okłady, mniej cukru w jedzeniu i picie dużej ilości wody coś pomogą

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

No i masz wpierdziel :ta saczek:
a mi wczoraj po raz pierwszy stopy spuchły

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Mnie jest trochę ciężkawo w te upały. A najbardziej mnie boli, ze nie moge sie opalac bo ja to uwilebiaaaaam-nie lubie swojego bladego ciała.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Karina a ty nie bądź taka brutalna dla Stokrotki bo jeszcze sie zamknie w sobie i w ogóle nie urodzi
Ja jak założe sukienke to mam wrażenie że świecę bladymi nogami

MOKRA wszystkiego najlepszego

Zosia jest już z nami
kasiek64 jest offline Zgłoś do moderatora