Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 11:37   #4343
aliena7
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Jesteście OKROPNE
Z Trolli spodobał mi się szczęśliwy smok i duch wolności, każdy do noszenia samodzielnego w otoczeniu murano (niebieskie bąbelki, srebrny szlak niebiesko-wiśniowy, kwiat północy, czerwone pióra, chiny, niebieski kwiat, karaiby, srebrny szlak niebiesko-turkusowy, turkusowe prążki, zielone prążki, przejżysty kwiat, czerwone prążki. Najchętniej to zgarnęłabym od razy niebieski komplet i zielono-niebieski .
Za każdym razem jak przechodzę koło Aparu w Magnolii to ślinię się do wystawionej tam bransoletki z kompozycją granatowo-czarno-czerwonych charmsów min z jeansami, które obłędnie mi się podobają .
Ale mam jeszcze Pandorę na tapecie, a w niej do szczęścia brakuje mi murano czerwonego, żółtego, niebieskiego i zielonego do letnich kompozycji, biało czarnego i granatowo-białego w listki z USA, sreberek: kangurzycy z młodym, worka $, sowy, misia, aniołka, walizki, wiszących motylków przyjaźni i tulipanka, serduszek z białej masy perłowej, zawieszki z onyksem, kwiatka z kamieniem księzycowym, kulki ze srebrno-złotymi kółkami. A do tego jeszcze chcę pojedynczą czarną i czerwoną skórkę oraz podwójną czarną
Z Chamili przydałoby mi się murano blue rainbow i pink spectrum .

A na już muszę mieć naszyjnik Yes Icons, tylko nie mogę się zdecydować czy ptaszek z serduszkami, czy jaskółka z koniczynką .
Niestety na czas lata muszę przestać nosić moją pandorową skórkę jako naszyjnik, bo od kremów i potu bardzo się niszczy, więc potrzebuję czegoś w zamian na szyję.

Czy takie zestawienie Wam wystarczy??? Trza mi się leczyć
piękna lista po zakupie pierwszych trolli nabywają one niezwykłej siły i i lista ma tendencje rosnącą

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Lista moze i piękna, ale raczej nie do spełnienia w całości, choć kto wie, za dwa miechy mam urodziny, a że jest to pewna wstydliwa rocznica, więc liczę na sporą składkę od całej rodziny
wjedź "im" na poczucie winy dla lepszego efektu

Cytat:
Napisane przez bibal78 Pokaż wiadomość

No! Mi też się bardzo od razu spodobał Tylko jak jest na branso to czasami się odwraca dupą do góry
pokazuje dupę czy nie i tak jest piękny

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013