Jesteście OKROPNE

Z Trolli spodobał mi się szczęśliwy smok i duch wolności, każdy do noszenia samodzielnego w otoczeniu murano (niebieskie bąbelki, srebrny szlak niebiesko-wiśniowy, kwiat północy, czerwone pióra, chiny, niebieski kwiat, karaiby, srebrny szlak niebiesko-turkusowy, turkusowe prążki, zielone prążki, przejżysty kwiat, czerwone prążki. Najchętniej to zgarnęłabym od razy niebieski komplet i zielono-niebieski

.
Za każdym razem jak przechodzę koło Aparu w Magnolii to ślinię się do wystawionej tam bransoletki z kompozycją granatowo-czarno-czerwonych charmsów min z jeansami, które obłędnie mi się podobają

.
Ale mam jeszcze Pandorę na tapecie, a w niej do szczęścia brakuje mi murano czerwonego, żółtego, niebieskiego i zielonego do letnich kompozycji, biało czarnego i granatowo-białego w listki z USA, sreberek: kangurzycy z młodym, worka $, sowy, misia, aniołka, walizki, wiszących motylków przyjaźni i tulipanka, serduszek z białej masy perłowej, zawieszki z onyksem, kwiatka z kamieniem księzycowym, kulki ze srebrno-złotymi kółkami. A do tego jeszcze chcę pojedynczą czarną i czerwoną skórkę oraz podwójną czarną

Z Chamili przydałoby mi się murano blue rainbow i pink spectrum

.
A na już muszę mieć naszyjnik Yes Icons, tylko nie mogę się zdecydować czy ptaszek z serduszkami, czy jaskółka z koniczynką

.
Niestety na czas lata muszę przestać nosić moją pandorową skórkę jako naszyjnik, bo od kremów i potu bardzo się niszczy, więc potrzebuję czegoś w zamian na szyję.
Czy takie zestawienie Wam wystarczy??? Trza mi się leczyć