2011-06-06, 13:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Dzieńdobry
Cytat:
Napisane przez ania20m
Cześć słoneczka 
jak gorąco, rozpływam sie
Ale mam stresa... w środę mam obronę, trzymajcie kciuki żebym cokolwiek powiedziała
|
trzymamy kciuki, na pewno dasz radę
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
cześć!
A przede wszystkim @, pokłóciłam się z TŻ (a raczej dopiero się pokłócę), jestem całkiem rozbita psychicznie. Ale przejdzie mi...
|
ech te nasze humorki na okres, nie martw się za kilka dni wszystko wróci do normy
Cytat:
Napisane przez kliwia
rosi zlitowal sie pan kierowca
a ja chcialam pokazac się w lakierze :d nawet bouzke pod kolor mam dzis
Wyszlam jakbym wylysiala wiec nie patrzcie na wlosy
|
lakierek super, i ty bardzo ładnie wyszłaś
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
U nas wykładowca zmienił sobie imię właśnie na Milan (z Dariusza). Mówił że całe jego życie tak na niego wołali aż się wkurzył bo już mu się nie chciało tłumaczyć czemu ma w dokumentach Dariusz a wołają Milan
My właśnie wróciłyśmy ze spacerku, tż ściągnęli z urlopu na dzisiaj a ja załatwiłam pesel małej. Teraz musimy napisać w trybie ekspresowym podanie o wydanie zaświadczenia do MOPSu tż że nie pobierał. W tempie ekspresowym bo mama tż wyjeżdża w piątek do Włoch i musi nam zdążyć to zanieść i odebrać, żebyśmy nie musieli jechać 100km za głupim świstkiem
|
ale chyba tylko na jeden dzień ściągnęli twojego tz do pracy?
Cytat:
Napisane przez kasiaher
też mam nadzieje
no cały czas przeglądam oferty , jest troszkę ale nie dużo takich co mnie interesują , ale jestem dobrej myśli , może będzie dało się cos załatwić żebym wróciła na stare śmieci swoje ale kurcze nie mogę się dodzwonić do jednej mojej koleżanki, szukam szukam cały czas
|
powodzenia w szukaniu pracy
Cytat:
Napisane przez Scio
Ja już mam dość upałów
Ja już po badaniach. Pani w labie mnie pocieszyła, bo powiedziała, ze jedyna w miare łatwa do kłucia żyła jest już zmasakrowana i mam na niej zrosty od częstego pobierania i mam nie dać się już w nią kłuć. Super
Oby nie były wyższe niż w zeszłym tygodniu
Kasia za poszukiwanie pracy.
|
trzymam kciuki za wyniki badań
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
No i Cowboy schwytał swoja Indianke  ♥
|
super wyglądacie, naprawdę widać efekt twoich ćwiczeń
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
U mnie pada i grzmi! Rozhulało się na dobre!
|
ja też chcę trochę deszczu u mnie, podmuchaj trochę na chmury to może dojedzie do mnie
a ja byłam rano u lekarza i mam anginę. Dała mi antybiotyk i kazała nie wychodzić na słońce przez 5 dni to co ja mam robić sama w domu całe dnie na urlopie chyba nie do końca się będę stosować, a miałam tyle planów na urlop na pocieszenie kupiłam sobie strój kąpielowy
|
|
|