Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 13:43   #263
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wiem, nawet ostatnio jej mówiłam, ze jak bede jechać do szpitala to ją zabieram ze sobą, żeby ona pobierała. Bo w szpitalu babki nie umiału i czasmi miałam kilka wkłóć zanim znalazły żyłke.

Ja kupiłam dziś kocyk w biedronce, 15 zł, co prawda poliester, ale taki fajny mięciutki. A potem podjechaliśmy do 5-10-15 i tam na promocji kupiłam bawełniany kocyk za 9,90 zł
No i kupiliśmy sobie tapete do pokoju, farby i inne elementy do malowania. Ale ja na czas remontu się chyba wyprowadze, bo juz widze te kłótnie męża z teściem moim, który (jak by to moja babcia powiedziała) w du** był, gów** widział, a zachowuje się jakby wszytskie rozumy pozjadał, niedość, ze sami sponsorujemy remont to ten ma wiecznie jakieś wąty
ile twoja babcia ma lat

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry

trzymamy kciuki, na pewno dasz radę

ech te nasze humorki na okres, nie martw się za kilka dni wszystko wróci do normy

lakierek super, i ty bardzo ładnie wyszłaś

ale chyba tylko na jeden dzień ściągnęli twojego tz do pracy?

powodzenia w szukaniu pracy

trzymam kciuki za wyniki badań

super wyglądacie, naprawdę widać efekt twoich ćwiczeń

ja też chcę trochę deszczu u mnie, podmuchaj trochę na chmury to może dojedzie do mnie

a ja byłam rano u lekarza i mam anginę. Dała mi antybiotyk i kazała nie wychodzić na słońce przez 5 dni to co ja mam robić sama w domu całe dnie na urlopie chyba nie do końca się będę stosować, a miałam tyle planów na urlop na pocieszenie kupiłam sobie strój kąpielowy
ja też na urlopie przyjeżdżaj do mnie

czy był ktoś w Teplicach nad Metują? tzn. w Błędnych Skałach?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora