Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. IX
Wątek: Essence cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 17:51   #4528
coco_kiciusia
Zadomowienie

Dot.: Essence cz. IX

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Jej, Dziewczyny nadrobić wasze posty to masakra, pędzicie jak majowe burze
Ja ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu, ale nie omieszkałam zaglądnąć dziś do natury i rozdziewiczyć YR Wiem, że może to zabrzmieć infantylnie, ale to fantastyczne uczucie rozdziewiczać limitowankę, która czeka sobie grzecznie, pełna, świeżutka i nietknięta
Miałam nie brać tej palety, ale w końcu się skusiłam, na bazę też...
Do tego jaśniejszy mazak i lakier, który chciałam od samego początku czyli cut off the beige. U mnie produkty też były w tych tańszych cenach.
jak odchodziłam to limitowanka dalej przedstawiała się dość ładnie, tak więc Rzeszowianki, do boju:
Kochana, my to doskonale wiemy
Daj znać jak się używa
Cytat:
Napisane przez ajay Pokaż wiadomość
Właśnie, jak to jest z limitkami w douglasie?? Bo ja się niesamowicie ślinię na widok '50... Szczególnie w Krk, bo szczerze mówiąc byłam już milion razy w douglasie na Floriańskiej i nigdy tam jeszcze limitki nie widziałam O.o
Nie wiadomo. Po prostu się pojawiają A jak chcemy coś wiedzieć wczesniej to znowu trzeba będzie pisać do dystrybutora
Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
A pod jakim względem Ballerina jest wtórna?
A nie odniosłaś wrażenia, że to wszystko już było? kolory lakierów i błyszczyków - dziwnie znajome. => chociażby Catrice Floralista - wiem że jej nie było, ale przecież każda firma ma takie (poza tym czarnym z pomarańczowym brokatem). Nie mówię o cieniach w musie, ale nimi się na pewno nie zainteresuję, mam zbyt tłuste powieki to samo z różem w musie i paznokciami click&go, nie moje klimaty...