Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Politechnika Rzeszowska :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 19:57   #476
maturzystka007
Raczkowanie

Dot.: Politechnika Rzeszowska :)

Cytat:
Napisane przez aizdam0 Pokaż wiadomość
Myślałam nad logistyka albo transport na politechnice i ekonomie na urz jesli chodzi o rzeszow jak nic nie pójdzie to jeszcze nad lublin mi zostanie
Dosłownie nad tymi samymi kierunkami co ty się zastanawiałam. Tylko że ponoć jest już przesyt ekonomistów i chyba zrezygnuję ze składania papierów na UR. Na prawo tam pewnie mnie nie przyjmą bo zdawałam tylko wos rozszerzony a potrzebna jest tez historia. A z tym transportem to nie ciekawie jest na PRz bo tu są studia tylko pierwszego stopnia i na drugi stopień bym musiała się przenosić do innego miasta.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
Ja jeszcze muszę wszystko przemyśleć. Tak żeby później nie wyszło, że mnie nigdzie nie przyjmą;P. Myślałam o Lublinie, ale nie lubię tego miasta, a Rzeszów uwielbiam. <3
Ja też jakoś nie przepadam za Lublinem, ale chyba na wszelki wypadek tam też na coś złożę, bo z tego co widzę tu na forum dużo osób się wybiera na logistykę i nie wiem czy z moimi kiepskimi wynikami się dostanę

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez so_elixir Pokaż wiadomość
nie wiem czy myśleć o logistyce, zdawałam matmę podstawową, bd mieć ok 50 %, ale to wynika z tego, że nie przyłożyłam się do tej maturki. Wcześniejsze maturki pisałam na 60-70 %

ale ten kierunek jest dla mnie przyszłościowy, zawsze interesował mnie trochę transport, nowe inwestycje itp poza tym, świadomość tego, że to typowy męski kierunek jeszcze bardziej mnie kręci
a ty przypadkiem nie chciałaś iść na FiR?
maturzystka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując