Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 00:14   #2002
jp91
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna

Ależ Wy piszecie! Jeden dzionek mnie nie było i tyle nadrabiania! Poczekałybyście troche
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27330542]kotwilko, mój chop sie coraz bardziej edukuje naturalnie i juz nie wszystko bezkrytycznie przyjmuje. Kiedyś chciałam wybadać i wśród innych kremów naturalnych podsunęłam mu jakąś Lirene, odstawił zniesmaczony z zażądał naturalnego, nieraz mi nawet wsadzi paluchy w słoiczki na mojej półce[/QUOTE]
Chyba przyjdę do Ciebie na korepetycje "jak przekonać TŻ do naturalnych kosmetyków". Z resztą, przekonać go do czegokolwiek, nawet jednego kremu to droga przez mękę! A najgorsze jest to, że twarz myje Avonem bo jest pod ręką. A pryszczy nie ubywa wcale...

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem zalamana. Poszlam dzisiaj do mamy, żeby jej trochę uprzątnąć kuchnie, bo miala wczoraj gości, a dziś w pracy jest, no i zaglądam do szafki w lazience a tam nowe kosmetyki, Bielenda, Bio-plantacja, naturalne maslo do ciala kokosowe i krem przyspieszajacy opalenizne kolastyna. Jestem zalamana. Niedawno kupilam jej balsam i żel Alverde i jest nimi zachwycona i używa ich po basenie, nosi je w torbie i pewnie chciala kupić coś tez do domu i się dala oszukać. A to maslo tak cuchnie, że aż mnie dreszcz przedszedl, chemia do szpiku kości, a nie kokos. Mam tego dosyć. Jawna kpina, oszustwo!!!!!!!!!!!!! Ten krem Kolastyny jeszcze skladowo ujdzie, nie ma parabenów, ani za wiele paści, ale bielendzie wypowiadam LINCZ!!!!!!!!!!!!!!!!:gun :
uuuu to musisz Mamie zrobić zapasy Żeby nic więcej nie chciała już kupować "bio". Odwyk nie obejmuje w sumie zakupów dla Mamy, a że przy okazji coś Tobie wpadnie to czysty przypadek

Cytat:
Napisane przez francuzzka Pokaż wiadomość
złozyłam zamówienie i od razu dokonałam płatności a ze mam konto również w mbanku jak oni to kasę mieli od razu, po tygodniu dzwonię i mowie z tydzień temu złożyłam zamówienie za które dokonałam płatności i ze jeszcze nie otrzymałam paczki i chce się dowiedziec co się dzieje po czym pan mi cos odburknął powiedział ze na zamówienie można czekac nawet 3 tygodnie i rzucił słuchawką.... wiecej u nich nie kupuję
mimo ze zamówienie bylo na 100 zł próbek nie dostałam
No nie gadaj! Nie ma co ryzykować. Więcej zakupów tam nie będzie
Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość

A czuję się już nieźle, jakieś resztki kataru mam, ale do przeżycia. Dzięki za pamięć
Aj Ty Biedaczku współczuje Ci chorować w takie upały. Żyć się nie da!
Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Nie wiem, co tu jest niezrozumialego. Widocznie nie każdy musi być doskonaly, poza tym makijażu naturalnego nie nazwalabym szpachlą, a świadomą pielęgnacją. Chyba każda kobieta chce ladnie i promiennie wygladać, a nie każda stala w kolejce do Pana Boga za urodą, ani tym bardziej za idealnie gladka cerą bez niedoskonalości i worków pod oczami. Wydaje mi się, że wszystko, zwlaszcza to co naturalne i zdrowe jest dla ludzi. Nie każdy ma potrzebe malowania się, ale dzieki makijażowi moze poprawić swoją samoocenę, a takze wyglad. Poza tymsą osoby, które sa piękne, a po prostu malować się lubią. Szpachla to nie makijaż, tylko maska, chorobliwa próba ukrycia czegoś, co nam sie niepodoba, a czego tak naprawdę nie ma. Odnoszę wrażenie, że na tym wątku nie ma nikogo, kto by praktykowal szpachlowanie się.
święta prawda Ja też jakbym nie musiała to bym się nie malowała na co dzień. Mój makijaż jest tak delikatny, że niektórzy w ogóle go nie dostrzegają - cieszy mnie to, bo myślą, że mam taką ładną, zdrową, jednolitą cerę, bez plam i wyprysków. A to zasługa minerałów Dlatego je kocham i uwielbiam Teraz wykańczam mój puder samorobiony i biorę się za Lumiere - Anula, tak, przez Ciebie

jp91 jest offline Zgłoś do moderatora