|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Ależ Wy piszecie! Jeden dzionek mnie nie było i tyle nadrabiania! Poczekałybyście troche
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27330542]kotwilko, mój chop sie coraz bardziej edukuje naturalnie i juz nie wszystko bezkrytycznie przyjmuje. Kiedyś chciałam wybadać i wśród innych kremów naturalnych podsunęłam mu jakąś Lirene , odstawił zniesmaczony z zażądał naturalnego, nieraz mi nawet wsadzi paluchy w słoiczki na mojej półce [/QUOTE]
Chyba przyjdę do Ciebie na korepetycje "jak przekonać TŻ do naturalnych kosmetyków". Z resztą, przekonać go do czegokolwiek, nawet jednego kremu to droga przez mękę! A najgorsze jest to, że twarz myje Avonem bo jest pod ręką. A pryszczy nie ubywa wcale...
Cytat:
Napisane przez Korah
Dziewczyny, jestem zalamana. Poszlam dzisiaj do mamy, żeby jej trochę uprzątnąć kuchnie, bo miala wczoraj gości, a dziś w pracy jest, no i zaglądam do szafki w lazience a tam nowe kosmetyki, Bielenda, Bio-plantacja, naturalne maslo do ciala kokosowe i krem przyspieszajacy opalenizne kolastyna. Jestem zalamana. Niedawno kupilam jej balsam i żel Alverde i jest nimi zachwycona i używa ich po basenie, nosi je w torbie i pewnie chciala kupić coś tez do domu i się dala oszukać.  A to maslo tak cuchnie, że aż mnie dreszcz przedszedl, chemia do szpiku kości, a nie kokos. Mam tego dosyć. Jawna kpina, oszustwo!!!!!!!!!!!!! Ten krem Kolastyny jeszcze skladowo ujdzie, nie ma parabenów, ani za wiele paści, ale bielendzie wypowiadam LINCZ!!!!!!!!!!!!!!!!:gun :
|
uuuu to musisz Mamie zrobić zapasy Żeby nic więcej nie chciała już kupować "bio". Odwyk nie obejmuje w sumie zakupów dla Mamy, a że przy okazji coś Tobie wpadnie to czysty przypadek
Cytat:
Napisane przez francuzzka
złozyłam zamówienie i od razu dokonałam płatności a ze mam konto również w mbanku jak oni to kasę mieli od razu, po tygodniu dzwonię i mowie z tydzień temu złożyłam zamówienie za które dokonałam płatności i ze jeszcze nie otrzymałam paczki i chce się dowiedziec co się dzieje po czym pan mi cos odburknął powiedział ze na zamówienie można czekac nawet 3 tygodnie i rzucił słuchawką.... wiecej u nich nie kupuję
mimo ze zamówienie bylo na 100 zł próbek nie dostałam
|
No nie gadaj! Nie ma co ryzykować. Więcej zakupów tam nie będzie
Cytat:
Napisane przez kotwilka
A czuję się już nieźle, jakieś resztki kataru mam, ale do przeżycia. Dzięki za pamięć 
|
Aj Ty Biedaczku współczuje Ci chorować w takie upały. Żyć się nie da!
Cytat:
Napisane przez Korah
Nie wiem, co tu jest niezrozumialego. Widocznie nie każdy musi być doskonaly, poza tym makijażu naturalnego nie nazwalabym szpachlą, a świadomą pielęgnacją. Chyba każda kobieta chce ladnie i promiennie wygladać, a nie każda stala w kolejce do Pana Boga za urodą, ani tym bardziej za idealnie gladka cerą bez niedoskonalości i worków pod oczami. Wydaje mi się, że wszystko, zwlaszcza to co naturalne i zdrowe jest dla ludzi. Nie każdy ma potrzebe malowania się, ale dzieki makijażowi moze poprawić swoją samoocenę, a takze wyglad. Poza tymsą osoby, które sa piękne, a po prostu malować się lubią. Szpachla to nie makijaż, tylko maska, chorobliwa próba ukrycia czegoś, co nam sie niepodoba, a czego tak naprawdę nie ma. Odnoszę wrażenie, że na tym wątku nie ma nikogo, kto by praktykowal szpachlowanie się.
|
święta prawda Ja też jakbym nie musiała to bym się nie malowała na co dzień. Mój makijaż jest tak delikatny, że niektórzy w ogóle go nie dostrzegają - cieszy mnie to, bo myślą, że mam taką ładną, zdrową, jednolitą cerę, bez plam i wyprysków. A to zasługa minerałów Dlatego je kocham i uwielbiam Teraz wykańczam mój puder samorobiony i biorę się za Lumiere - Anula, tak, przez Ciebie