Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 08:01   #2007
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna

Cytat:
Napisane przez jp91 Pokaż wiadomość
uuuu to musisz Mamie zrobić zapasy Żeby nic więcej nie chciała już kupować "bio". Odwyk nie obejmuje w sumie zakupów dla Mamy, a że przy okazji coś Tobie wpadnie to czysty przypadek
Nie kuś, okrutnico jedna

Cytat:
Napisane przez jp91 Pokaż wiadomość
święta prawda Ja też jakbym nie musiała to bym się nie malowała na co dzień. Mój makijaż jest tak delikatny, że niektórzy w ogóle go nie dostrzegają - cieszy mnie to, bo myślą, że mam taką ładną, zdrową, jednolitą cerę, bez plam i wyprysków. A to zasługa minerałów Dlatego je kocham i uwielbiam Teraz wykańczam mój puder samorobiony i biorę się za Lumiere - Anula, tak, przez Ciebie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Wiesz co paranoja, jednak większość kobiet podkładów używa, więc nie wiem co w tym dziwnego Pewnie gdybym nie miała wiecznego rumienia na policzkach, i popękanych, czerwonych naczynek wokół nosa, też bym zrezygnowała, bo nie sprawia mi przyjemności nakładania kolejnej rzeczy a twarz, szczególnie, że jeszcze 2 lata temu nie używałam podkładu bo moja skóra miała jednolity kolor. Nie każdy ma alabastrową cerę

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
A mi szpachlowanie kojarzy się z tym, kiedy ktoś nie umie się malować i nakłada wszystkiego za dużo albo w złych miejscach albo nie wiem, co jeszcze i przez to widać wszelkie zamazy albo, że czegoś jest za dużo gołym okiem nawet w ciemnościach.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
No to już był nietrafiony tekst to chyba naoglądałaś się za dużo panienek,które zamiast twarzy mają maskę,bo podkład nie ma nic wspólnego ze szpachlemja osobiście gorzej bym się czuła z warstwą pudru na twarzy niż z podkładem-podkład jest jak krem z kolorem i tyle i nie widzę potrzeby dogryzania tym,które go używają

To tak samo, jakbym ja powiedziala, ze nie używam pudru i różu, bo to już przesada.
Korah jest offline Zgłoś do moderatora