Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 08:34   #392
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Jestem zakrecona nieco, bo A nie chcial wczoraj pojsc spac. I tak szalal ponad 3 godziny. W koncu moja cierpliwosc sie skonczyla, wiec pocalowalam go w czolko, przytulilam i powiedzialam, ze bedzie zasypial juz sam, bo jest duzym chlopcem, a mama i tata beda tuz obok. Tak 3 razy do niego wchodzilam i mowilam to samo. Troche plakal, ale bardziej krzyczal ze zlosci, a w sumie po 15-20 minutach juz spal. Dzisiaj powtorka z rozrywki, ale o tym jeszcze A nie wie.
3 godziny, twardy zawodnik
Kubuś chyba jeszcze długo będzie zasypiał przy mnie, mam nadzieję, że nie do 18-tki Co podejmuję próbę, to tak żałośnie płacze i woła mama mama, że nie mam serca wyjść

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
he he... aczkolwiek ostatnio mówi jakimiś swoimi skrótami a ja nie wiem o co mu chodzi teraz trudno mi sobie przypomnieć jakiś przykład...

a samolot to locik i jak tylko usłyszy dźwięk silnika to krzyczy locik locik, goni po podwórku i go szuka na niebie
a najbardziej podoba mi się to że moje dziecko zaczęło zdrabniać i mówi tatuś, dziadziuś mamusia powie tylko jak mówię,żeby tak powiedział natomiast baba ciągle pozostaje babą
Kuba tylko początki mówi, więc np. pi to pieprz i pić, trzeba z kontekstu się domyślać.

Przemko już sporo mówi

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
My też, ale czasami mówimy zrób aja...i zapamiętała...tyle że ania
Ja sama nawet nie znam tych niektórych odpowiedników

Małż rozłożył rowerek, okazało się, że jedna tulejka trzymająca koło jest węższa. Zrobiłam zdjęcie, napisałam do producenta i pan poprosił o adres i wyślą mi dobrą

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2011-06-07 o 08:41
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora