2011-06-07, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Jestem zakrecona nieco, bo A nie chcial wczoraj pojsc spac. I tak szalal ponad 3 godziny. W koncu moja cierpliwosc sie skonczyla, wiec pocalowalam go w czolko, przytulilam i powiedzialam, ze bedzie zasypial juz sam, bo jest duzym chlopcem, a mama i tata beda tuz obok. Tak 3 razy do niego wchodzilam i mowilam to samo. Troche plakal, ale bardziej krzyczal ze zlosci  , a w sumie po 15-20 minutach juz spal  . Dzisiaj powtorka z rozrywki, ale o tym jeszcze A nie wie.
|
3 godziny, twardy zawodnik 
Kubuś chyba jeszcze długo będzie zasypiał przy mnie, mam nadzieję, że nie do 18-tki Co podejmuję próbę, to tak żałośnie płacze i woła mama mama, że nie mam serca wyjść 
Cytat:
Napisane przez adaikaka
he he... aczkolwiek ostatnio mówi jakimiś swoimi skrótami a ja nie wiem o co mu chodzi  teraz trudno mi sobie przypomnieć jakiś przykład...
a samolot to locik  i jak tylko usłyszy dźwięk silnika to krzyczy locik locik, goni po podwórku i go szuka na niebie 
a najbardziej podoba mi się to że moje dziecko zaczęło zdrabniać i mówi tatuś, dziadziuś mamusia powie tylko jak mówię,żeby tak powiedział natomiast baba ciągle pozostaje babą 
|
Kuba tylko początki mówi, więc np. pi to pieprz i pić, trzeba z kontekstu się domyślać.
Przemko już sporo mówi 

Cytat:
Napisane przez Karolinak82
My też, ale czasami mówimy zrób aja...i zapamiętała...tyle że ania 
|
Ja sama nawet nie znam tych niektórych odpowiedników 
Małż rozłożył rowerek, okazało się, że jedna tulejka trzymająca koło jest węższa. Zrobiłam zdjęcie, napisałam do producenta i pan poprosił o adres i wyślą mi dobrą
.
Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2011-06-07 o 08:41
|
|
|