Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-07, 13:53   #2736
Toto1
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

millefiorikk maaatko chwile mnie nie bylo a tu takie kwiatki...
kochana ja cie rozumiem ze mimo braku dowodow to czujesz... takie rzeczy sie wie...
slonko nie wiem co ci teraz w glowie siedzi... czy myslisz ze potrafilabys wybaczyc zdrade i klamstwa? i ta jego znieczulice? brak pomocy?
kochana przepraszam moze to zabrzmi brutalnie.. nie odbierz mnie zle..
ale pisalas ze masz syna... musisz myslec o nim. bo jesli sciagniesz go do siebie.. a potem sie z chlopem rozstaniesz... namieszasz mu w zyciu i w glowie.. mam nadzieje ze podejmiesz madra decyzje..
masz mozliwosc wynajecia sobie czegos sama? tak zeby dac sobie oddech..
no i tak jak dziewczyny mowia... musisz to z niego wyciagnac... to musi byc wyjasnione.. czarno na bialym...

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Hej kochane

może pojdziecie sie poopalac bo ja z wami nie wyrabiam )))) piszecie tyle ze ja nie jestem w stanie wszytskiego dokładnie przeczytac :/
nie mam SLONKA !!! to sie opalac nie bede.. podeslij troche jak masz
jak sie dzisiaj czujesz?

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość

Ja sie nie znam , skad mam wiedziec jaka jest ?........... nie wiem jak sie zbadac,(juz wole w zębach grzebac ) chetnie bym sie nauczyla heh
wulgaryzujac troszke.... i to dziura i to

soki ale mam podly nastroj dzisiaj... na dodatek bylam w urzedzie doniesc dokumenty i na holu byla pani z noworodkiem... tak plakal... az mi serce pekalo.. a jak wyjela cyca i zaczela karmic... to zawrocilam sie na piecie i wyszlam.... papierow nie dostarczylam no i zalalam sie lzami..... ech a myslalam ze mi lepiej...

no ale galoty dla malza kupione... zabije mnie kupilam z Simsonami i Diablem tasmanskim

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora